Üzletszabályzat

ÜZLETSZABÁLYZAT

Megrendelésének leadásával Ön az Édesvíz Kft. vásárlója lesz.
Kérjük, olvassa el az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:

Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft.

Székhely: 1122 Budapest, Városmajor. u. 15.

Adóigazgatási szám: 10240991-2-43

Csomagküldő kereskedelmi nyilvántartási szám: B/041/2014

Cégjegyzékszám: 0109062160

Telefonszám: (06-1) 212-1918

A szerződés tárgya:

Az Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft. az Édesvíz Online Könyváruház néven üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az adott árucikkek vételára. A vételár tartalmazza az általános forgalmi adót is (5 és 27%).

-          Könyvek: 5% ÁFA tartalmúak

-          Kártyák és naptárak: 27% ÁFA tartalmúak

 

Webáruházunkban feltüntetett áraink:

- Normál ár (áthúzva): a termék bruttó fogyasztói ára (a terméken is szerepel)

- Kedvezményes ár: az aktuális akciónak megfelelő vételi bruttó ár. (Legkevesebb 25%-os kiadói kedvezmény vonatkozik minden kiadványunkra, de az időszaki akciók kedvezményei 30%-75% között változnak.)

 

- Kuponos akciók: meghatározott időintervallumon belül felhasználható kuponkódok érvényesíthetőek a webáruházas megrendelés folyamatában. A kuponkódok, a kedvezmény mértéke és az érvényesítés időtartamának információja különböző módon juthat el olvasóinkhoz (pl. Édesvíz hírlevél, Édesvíz facebook poszt, nyomtatott média, stb) A kupon kedvezménye a normál árból érvényesíthető, más akcióval nem vonható össze.

 

Akcióink időtartamáról weboldalunkon illetve elérhetőségeinken és hírleveleinkből tájékozódhatnak olvasóink.

Kedvezményes áraink kizárólag a www.edesviz.hu címen elérhető webáruházunkban érvényesek.

Kizárólag Magyarország területére szállítunk magánszemélyeknek, a vételár kiegyenlítése a vásárló által választott formában történhet:
a) a futárszolgálatnak készpénzben
b) bankkártyás fizetéssel a megrendelés leadásakor, futárszolgálattal történő szállítással

KÜLFÖLDI LÁTOGATÓINK FIGYELMÉBE!

Ezúton is felhívjuk határon túli látogatóink figyelmét, hogy külföldre sajnos nem tudunk szállítani a kiemelten magas szállítási költségek miatt. Kérjük, külföldről NE rendeljenek, mert nem áll módunkban visszaküldeni a kiadó számlájára átutalt összeget, ha e szerződésben meghatározott területen (Magyarország) kívülre rendel.
Köszönjük megértésüket.

Szállítási feltételek, határidők:

Az Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft kizárólag Magyarország területén, futárszolgálattal való kiszállítással 48 órán belül (munkanapokat alapul véve) juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz. Egyéb esetben (Pl. karácsonyi időszak, hosszú hétvégék) előzetesen feltüntetjük a webáruházban a várható kiszállítás menetét.

Adatvédelem:Az Édesvíz Kulturális Szolgáltató Kft a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azt tovább.

http://webaruhaz.edesviz.hu/uzletszabalyzat