AZ ÜZENET

Isten legfontosabb üzenete a világ számára: „Egész végig félreértettetek.”

MEGOSZTÁS: 
Szerző Neale Donald Walsch
Ár

Normál ár: 3 490 Ft

Kedvezményes ár: 2 618 Ft

Oldalszám 396
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291922
Megjelenés dátuma 2014-05-20
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
A Beszélgetések Istennel sorozat után sokan kérték a szerzőt, hogy foglalja össze Isten általa megkapott üzeneteinek lényegét. Így született meg a könyv, amely részletesen kifejti, mit kell tudni az életről.

Walsch új könyve arra bátorítja olvasóit, hogy szabaduljanak ki a vallások és a kultúrák megszokásaiból, tekintsenek az életre esendő emberi lényekként – nyitott gondolkodással, nyílt szívvel, mindent befogadó módon –, és építsék tovább, egészítsék ki és gazdagítsák a Régi Történetet.


Amikor ezen az egyre bővülő, egyre szélesedő spirituális úton haladunk, nemcsak azt értjük meg, amit Walsch a Beszélgetések Istennel legfontosabb üzeneteinek tart, hanem azt is, hogy ezek az ismeretek nagyon is gyakorlatias módon alkalmazhatók a 25 legfontosabb üzenethez készült útmutató segítségével.


Neale Donald Walsch: AZ ÜZENET


Az Üzenet - olvass bele ITT!


„Most, a Beszélgetések Istennel sorozat kilenc könyve után újra itt vagyok, és ugyanazt teszem, amit eddig mindig, amikor leültem megírni egy könyvet. Megkérdezem magamtól: Miért írod ezt a könyvet? Mit akarsz vele elérni? Szükség van erre a könyvre?


Hadd válaszoljam meg úgy a saját kérdéseimet, hogy egyben bepillantást kaphass abba, ami előttünk áll – hogy el tudd dönteni, meg akarod-e tenni velem ezt az utat vagy sem.  • Azért írom ezt a könyvet, mert sok-sok alkalommal, sok-sok ember kérte, hogy fejtsem ki a lényegét annak, amit Isten mondott a Beszélgetések Istennel háromezer oldalán. Ezt egyetlen takaros kis kötetben szeretném megtenni, hogy Isten emberiséghez szóló Üzenete egyszerűen és gyorsan elérhető legyen.  • Azt akarom elérni a Beszélgetések Istennel új, korábban nem publikált, kibővített Üzeneteivel, hogy a mindennapi életben azonnal használhatók legyenek. Gyakorlatias, és nem csupán elméleti ötleteket szeretnék átadni.  • A könyvre két okból van szükség: (1) Emberek milliói olvasták a Beszélgetések Istennel köteteit (a sorozatot harminchét nyelven adták ki), és ezek az olvasók azt kérték, hogy ne csupán magyarázzam el a tartalmat, hanem azt is mondjam meg, melyek a legfontosabb Üzenetek.
    (2)  Ha az emberek alkalmazni tudják a Beszélgetések Istennel Üzeneteit, az megváltoztathatja a világot, és a világnak égető szüksége van az azonnali változásra. Nem ötven év múlva. Nem huszonöt év múlva. Nem tíz év múlva. Azonnal.”


 


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


Olvass bővebben a témáról az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


 


 


 

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei