SZIBILLA - DVD melléklettel

Szepes Mária Naplója

MEGOSZTÁS: 
SZIBILLA - DVD melléklettel
-25%

Szerző Szepes Mária
Ár

Normál ár: 3 490 Ft

Kedvezményes ár: 2 618 Ft

Oldalszám 249
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635294596
Megjelenés dátuma 2015-10-20
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

„Mindenekfölött valami kollektív jóságot szeretnék megvalósítani magamban. Minden élő felé egyformán áradó, végtelen gyöngédséget és megbocsátást.”


A kötet Szepes Mária naplója, ezért nagyon személyes hangvételű. Különleges ajándék, hogy bepillanthatunk abba a szellemi folyamatba, amely meghatározza a magyar ezotéria egyik legkiemelkedőbb alakjának embertársai szolgálatában leélt egész életét. Néha úgy érez, úgy viselkedik, mint egy hétköznapi háziasszony, máskor pedig egy sokat tapasztalt, mindentudó Mester - nagyon érdekes és felemelő érzés olvasni, szinte együtt gondolkodni vele.A könyvet az eredeti napló néhány kézzel írt oldala teszi még különlegesebbé, valamint egy DVD-melléklet, „A csodák valósága” című 71 perces beszélgetéssel, amelyen Szepes Mária saját otthonában, kedvenc tárgyaival körülvéve mondja el gondolatait.


„Halálközeli élményem óta többletérzékszervekkel látok és hallok. Bízom abban, hogy a naplóm is idejében jelenik meg. Jó hírt hoz mindazoknak, akik beteg bolygónkon gyógyulni akarnak. Reménnyel eltelve hiszem és tudom, hogy mindenkihez elérkezik, aki érdemes rá, mert visszaemlékszik arra, amit már tudott egyszer.


Az élet örök. Viszontlátásra…”

Mit választottak mások
A szerző könyvei