Will Bowen

Első könyvét, a Panaszmentes világot 2007 októberében adták ki először, és hamarosan nemzetközi bestseller lett.

Will Bowen életéről

Will Bowen unitárius lelkész a Missouriban lévő Kansas Cityben. Lelkészi hivatalba lépése előtt dolgozott rádiósként, üzletkötőként és marketingesként. Hobbija a bibliatörténet, a zsonglőrködés, a lovaglás, az utazás és az olvasás. Feleségével, Gaillel és lányával, Liával él vidéken lovai, kutyái és macskái körében.

Will Bowen ötletéről

2006 júliusában Will Bowen agyában megszületett egy egyszerű ötlet, hogyan is tudnánk ellenőrizni eredményességünket, ami a panaszkodásról való leszokást illeti. Ötlete az egész világon elterjedt, és mára közel 10 millió lila karkötőt küldtek szét az embereknek több mint 106 országba.

Bowen számos tévéműsorban szerepelt már, köztük az Oprah showban is, tévés és rádiós interjúk százait adta már szerte a világon, amelyekben egy panaszmentes világról szóló elképzelését adta elő hallgatóságának. Közel 200 újság és magazin írt már róla vagy az általa indított mozgalomról.

Első könyvét, a Panaszmentes világot 2007 októberében adták ki először, és hamarosan nemzetközi bestseller lett. Több mint 14 országban látott eddig napvilágot. Második könyve, a Complaint Free Relationships (Panaszmentes kapcsolatok) 2009 decemberében jelent meg Amerikában.

Idézet a Panaszmentes világból

"Panaszkodni annyi, mint olyan dolgokról beszélni, amiket nem akarunk, ahelyett hogy olyan dolgokról beszélnénk, amiket akarunk. Amikor panaszkodunk, a szavak segítségével azokra a dolgokra összpontosítunk, amik másmilyenek, mint amilyenek szeretnénk, ha lennének. Az életünket a gondolataink teremtik, és a szavaink mutatják meg, mit gondolunk."