Wallace D. Wattles és Alexandra Bruce

Wallace Delois Wattles (1860-1911) amerikai szerző. Az "új gondolkodás" szemléletét képviselő író, legfőbb írásait széles körben idézik az önsegítő mozgalmak képviselői.

A meggazdagodás tudománya inspirálta Rhonda Byrne-t a nagysikerű The Secret megírására – ez volt az a könyvecske, amelyik megváltoztatta a szerzőnő életét. Sokan a legjobb útmutatónak tartják azok közül a kötetek közül, amelyek a Vonzás Törvényét hívják segítségül a jólét megteremtéséhez.

A szerző olyan technikákat ajánl, amelyek segítségével ráhangolódhatunk igazi énünkre, s így kapcsolatba léphetünk az egész teremtést átható univerzális energiával. A vizualizáción keresztül alkalmazhatjuk a Vonzás Törvényét, így öntve anyagi formába a kívánt tárgyat vagy körülményt. Ha magunkévá tesszük a könyv által kiemelt alapelveket, megtalálhatjuk a helyünket a világban, és olyan környezetet teremthetünk, amely lehetővé teszi, hogy gazdagabbak, bölcsebbek és boldogabbak legyünk.

Alexandra Bruce cikkei a városi legendákról, metafizikai és kvantumfizikai kérdésekről a Paranoia Magazine lapjain, a Steamshovel Press, Borderland Sciences kiadványaiban, valamint a Disinfo.com honlapon jelentek meg. Jim Marrs előszavával lefordította a The Hidden History of the Mystery of Fátima című könyvet, s ő a szerzője a Beyond the Bleep: The Definitive Unauthorized Guide to What the Bleep Do We Know!? című kötetnek, amely a Mi a csudát tudunk a világról? című film sikerének titkait kutatja. A szerző Rio de Janeirón és a New York állambeli Southhamptonban él.

 

Kapcsolódó kategóriák