Stephen M. R. Covey és Greg Link

Meggyőződésünk, hogy kezdetét vette a bizalom világméretű reneszánsza. Mint könyvük is – Okos bizalom - megerősíti, a bizalomteljes vezetés reneszánszának igénye napjainkban az egész földkerekségen visszhangra talál.

Stephen M. R. Covey Mint keresett és lebilincselő hangadó szónok és tanácsadó a bizalom, a vezetés, az etika, az értékesítés és a teljesítménynövelés területén, a világ minden táján tart előadásokat.

Könyve kétségbe vonja ősrégi meggyőződésünket, miszerint a bizalom holmi lagymatag társadalmi erény, s helyette bebizonyítja, hogy valójában egy robbanékony gazdasági hajtóerő: olyan tanulható és mérhető készség, amely a szervezeteket nyereségesebbé, az embereket fejlődőképesebbé, a kapcsolatokat pedig felvillanyozóbbá teszi. Covey szenvedélyesen terjeszti ezt az üzenetet, és szakértő módon vezeti rá a vezetőket és szervezeteket, miként részesülhetnek a magas bizalomszint jutalmaiban.

Greg Link az egykori Covey Leadership Center, a CoveyLink és a FranklinCovey-féle Global Speed of Trust Practice, eme gyorsan növekvő világméretű tanácsadó szervezet társalapítója, amely a befolyásos személyiségek befolyásolását állította tevékenysége középpontjába, hogy a bizalom sebességével haladhassanak előre pályájukon, és működtethessék szervezetüket.

Kiváló hírnévnek örvendő bizalmas felsővezetői tanácsadóként és lebilincselő szónokként Link a bizalom, a vezetés, az értékesítés, a marketing és a teljesítménynövelés elismert szaktekintélye. Ő valóban „egy üzleti szakértő, aki előad”, nem pedig „egy szónok, aki elméleteket gyárt”.

A szerző könyvei