Ronald Hulnick

Dr. Ron Hulnick és Dr. Mary Hulnick a Spirituális Pszichológia fejlődő területének világhírű úttörői és oktatói.

A Santa Monica-i Egyetem (USM) alapítóiként és igazgatóiként kidolgozták és támogatják a Spirituális Pszichológia egész életet megváltoztató gyakorlati mesterképzését.

A Spirituális Pszichológiát az emberi tudatfejlődés művészetének és tudományának tanulmányozásaként és gyakorlásaként határozzák meg. A USM, amelyet a Spirituális Pszichológia tanulmányozásának és gyakorlásának világközpontjaként ismernek el, a lélekközpontú oktatás összefüggésrendszerében ajánl programokat. Ez a filozófia elismeri a spirituális valóságot, és abból az alaptételből indul ki, hogy nem lélekkel rendelkező emberi lények vagyunk, hanem lelkek, akik emberi tapasztalásokat élnek meg. Az oktatási folyamat célja a minden emberi lényben eredendően meglévő szépség, bölcsesség és együttérzés felszínre hozatala.

Mindketten Kaliforniában bejegyzett okleveles házasság- és családterapeuták; Mary emellett klinikai pszichológusi képzettséggel is rendelkezik. Ők a producerei a Freedom to Choose (A választás szabadsága) című díjnyertes dokumentumfilmnek, amelyben mindketten fel is tűnnek, és amely a USM-nek a kaliforniai Chowchillában lévő Valley Állami Női Börtönben végzett immár hétéves szolgálatát mutatja be.
Harminckét éve boldog házasok, és szeretett macskájukkal, Sweetstuff-fal élnek Los Angeles-i otthonukban.

Weboldalaik: www.universityofsantamonica.edu és www.LoyaltyToYourSoul.com

A szerző könyvei