Richard Bartlett

Richard Bartlett, csontkovács, természetgyógyász, orvos és kiropraktőr.

1997-ben jött rá, hogy ha az érintést irányított szándékkal kombinálja, szinte csodával határos átalakulásokat indíthat el pácienseiben. Felfedezése nyomán elkezdett energiagyógyászattal, illetve kvantumfizikával kapcsolatos irodalmat olvasni, és ezzel párhuzamosan folyamatosan tökéletesítette módszerét saját praxisában.

Rájött, hogy amit természetgyógyász orvosként az emberi testről valaha megtanult, az csupán a jéghegy csúcsa. Miután látta a keze alatt végbemenő változásokat, és visszajelzéseket kapott a szem számára láthatatlan átalakulásokról, tudta, hogy ezt a tudást tovább kell adnia.

Ennek eredményeképpen megszületett egy egyszerű és praktikus rendszer, melynek segítségével bárki, bármikor rákapcsolódhat az univerzális forrásra, vagyis energiamezőre, és meríthet belőle saját gyógyulásához, átalakulásához. Rendszerét, melyet azóta mind ő, mind tanítványai nagy sikerrel használnak, Bartlett mátrix energetikának nevezte el.

A Mátrixenergetika és a Mátrixenergetika élmény a dr. Bartlett által szervezett előadásokon több ezer ember életét változtatta meg.

 

A szerző könyvei