Rhonda Byrne

Az ausztráliai tévéproducer – Rhona Byrnde – 2004-ben átélt lelki és érzelmi összeomlása karrierje csúcssikeréhez vezetett. A Titok (The Secret) című film nagy port kavart fel az interneten, és könyvformában is hatalmas sikert arat a világon mindenhol.

Rhonda Byrne könyvei:

Rhonda Byrne A Titok című filmmel kezdte útját, amelyet milliók láttak világszerte. A filmet A Titok című könyv követte, amely szintén világsiker lett; 47 nyelvre fordították le, és több mint 20 millió példányban jelent meg.

A Titok 190 hétig szerepelt a New York Times sikerlistáján, és nemrégiben felkerült a USA Today listájára is, amely az elmúlt 15 év legsikeresebb könyveit tartalmazza.

Rhonda 2010-ben Az Erő megírásával folytatta úttörő munkáját. Ez a könyv szintén felkerült a New York Times sikerlistájára, és ma már 43 nyelven olvasható.

2012. szeptemberében megjelent A Varázslat, a szerző ebben a könyvében egy 28 napos gy akrolati programot kínál. A Titok és Az Erő után tehát végre rendelkezésünkre áll A Varázslat is, amelynek segítségével valóban olyan életet teremthetünk magunknak, amilyenről mindig is álmodtunk. Olyan életet, amelyet egészségben, szeretetben, bőségben élhetünk, életfeladatunkat és a velünk élők jóllétét szem előtt tartva.

Rhonda Byrne: A HŐS

A 2014-es év nagy meglepetést tartogat az olvasók számára. Szeptember 2-án megjelenik A Hős. Ez a könyv kiemelkedő teljesítményeket mutat be: mit tett meg a világ tizenkét legsikeresebb embere, és Neked mit kell megtenned ahhoz, hogy személyes életutadat sikeressé formáld.

Rhonda Byrne üzenete:

„Kívülről próbáltam változtatni az életemen, és ez nem lehetséges. Csak belülről lehet változást előidézni, és ha erre képes vagy, és teljes lélekkel érzékeled ezt a változást, akkor minden megváltozik körülötted is."

 

A szerző könyvei