Mike Dooley

Mike nem „karriertanácsadó” vagy előadó; ellenkezőleg, ő igazi „életművészként” szerzett elévülhetetlen tapasztalatokat mind a vállalati, mind a vállalkozói létformával kapcsolatban.

Miután a Price Waterhouse munkatársaként bejárta a világot, 1989-ben részt vett a Totally Unique Thoughts (TUT) névre keresztelt vállalkozás megalapításában, amely ötletes ajándéktárgyak kis- és nagykereskedelmével foglalkozott.

A TUT regionális áruházlánccá nőtte ki magát, üzletei jelen voltak az összes nagy amerikai bevásárlóközpontban, sőt termékeik a világ más tájain – Japánban, Szaúd-Arábiában és Svájcban – is eljutottak a vásárlókhoz az ottani értékesítési helyeken. A cég márkavédett pólóiból összesen több mint egymillió darab kelt el világszerte.

2000-ben Mike ösztönző és filozofikus internetes oldallá, a „Kalandorok Klubjává” alakította a TUT-ot, amely mára több mint hatvanezer tagot számlál a világ 169 országából.
Mindemellett ő jegyzi a háromkötetes Notes From the Universe című könyvet, Az univerzum befolyásolása, továbbá a Végtelen lehetőségek Infinite Possibilities: The Art of Living Your Dreams névre keresztelt, nemzetközileg elismert hanganyagot. Mike-ról és a TUT-ról többet a www.tut.com oldalon tudhatsz meg.