Michael J. Losier

Michael Losier olyan témáról ír és tanít, amit ő maga is igen jól ismer. Tíz év leforgása alatt teljesen átalakította életét.

Bár siet hangsúlyozni, hogy mindig is boldog életet élt, beleértve egy nyugodt gyerekkort és egy támogató családot, mégis határozottan állítja, hogy íróként, oktatóként és vállalkozóként elért új sikerei és kiteljesedése annak köszönhető, hogy felfedezte és alkalmazta a vonzás törvényét életében.

Miután megtanulta az NLP-t (Neuro-Lingvisztikus Programozás, a pszichológiai és viselkedésbeli változtatások technikája), négy másik NLP-s tanulóval együtt létrehozott egy sikeres programsorozatot Victoriában. 1990-től kezdve évente megrendeztek egy holisztikus gyógymódokat bemutató kiállítást. Az 1990-es évek közepén Losier életmód-tanácsadói képzéseken vett részt, 1995-ben pedig okleveles „NLP Practitioner” címet szerzett. Ezt követően a közigazgatásban végzett munkáját heti négy napra csökkentette, és hetente egy napon életmód-tanácsadással foglalkozott.

1995-ben megismerkedett a vonzás törvényével. Ennek hatására kezdett foglalkozni azzal a kérdéssel, hogy miért vonzott be valaha is negatív dolgokat az életébe. A későbbiekben tanulmányozta a Hunát (a hawaii metafizikai rendszert), a feng shui-t és más energia alapú témákat. Arra a következtetésre jutott, hogy minden témát olyan modellben kell tanítani, amit az emberek könnyen magukénak érezhetnek. „Felhasználóbaráttá kell tenni a dolgokat” – idézi fel következtetéseit.

1996-ban elkezdett hetente találkozni másokkal, akik szintén rajongtak a vonzás törvényéért. Csoportjuk hamarosan 45 főre gyarapodott, találkozóikat kéthetente tartották. Ezt követően Michael egy üzleti partnerével létrehozta a Teleclass International Inc. nevű távoktatással foglalkozó céget. Távoktatási programjaik élő, interaktív képzéseket foglalnak magukban. Óráikat telefonon keresztül, a legmodernebb telefonos konferenciarendszerek használatával tartják. Losier a távoktatáson keresztül évente több mint 15 000 embert ért el.

Michael Losier egy szenvedélyes, elkötelezett ember. A Vonzás Törvénye Képzési Központ (Law of Attraction Training Center) egyik oktatója. A központ hallgatói a képzés befejeztével oklevelet kapnak.