Michael A. Singer

Michael A. Singer a hetvenes évek elején közgazdasági doktorátusán dolgozott, amikor hirtelen megváltozott körülötte minden. Később ezt belső ébredésnek nevezte el. 1975-ben megalapította az Univerzum Templomát, mely egyre népszerűbb meditációs központtá vált, ahová az emberek - legyenek bármilyen vallásúak -  lelki békéjük megtalálásáért mennek. Több évtizednyi spirituális tanítás és gyakorlat után írta meg The untethered soul című könyvét, mely hónapokon át vezette a sikerlistákat, több millió példányban fogyott el és a műfaj valaha volt egyik legsikeresebb művévé vált. A könyv megjelent magyarul is A felszabadított lélek címmel.

Singer, aki a boldogságot egyre inkább saját lelkében találta meg, néhány évvel ezelőtt lényegében kivonult a civilizációból, egy sokhektáros birtokon rendezkedett be, elengedve mindent, ami - mint rájött - nem forrása az örömnek, sokkal inkább akadálya.

Döntése súlyos következményekkel és nem várt konfliktusokkal járt, de ezeket vállalta, vállalja, és megküzd mindazért, ami számára fontos. Erről szól új könyve, Az elengedés szabadsága, mely néhány hónap alatt megjárta már az összes létező sikerlistát.

A szerző könyvei