Marie Forleo

Marie Forleo amerikai életviteli tanácsadó, motivációs előadó, szerző és web televíziós házigazda. 2001-ben hírlevelet hozott létre, melyre pincérként, fitness-, és táncoktatóként szerzett kapcsolatai révén toborzott előfizetőket és ügyfeleket.

 

2008-ban adta ki 'Az elbűvölő nő - Minden pasi engem akar' című könyvét. A könyv tizenhárom különböző nyelven jelent meg. A következő évben megalapította a Marie Forleo International-t, (egy oktató cég, amely a modern vállalkozók online üzleti iskolája) egy üzleti tanácsadó és oktató céget. A vállalat kisebb cégekre és a vállalkozók személyes fejlesztésére fókuszál.

"Tősgyökeres Jersey lányként semmi mással, mint szenvedéllyel, egy laptoppal és egy álommal, létrehoztam egy sokmillió dolláros társadalmilag tudatos birodalmat a semmiből. Egy 13 nyelven kiadott bestseller könyvvel, 193 országból 275.000 előfizetővel a világ minden tájáról, 4 toplistás fitness DVD-vel és egy heti online műsorral, a MarieTV-vel, ami annyira megnevettet majd, hogy kiprüszkölöd a szója lattédat ...

Segítek az embereknek nagyot álmodni és megtámogatni azt mindennapi tevékenységekkel, hogy mérhető és látható eredményeket érjenek el. Úgy hiszem, hogy teljes önmagaddal kell az üzleti életben kiállnod, ha a mai világban boldogulni akarsz. Ez magában foglalja a személyiségedet, és legfőképpen a humorérzékedet."

A szerző könyvei