Leo Angart

Leo Angart a neurolingvisztikus programozásról szerzett ismereteit elegyítette annak a sok évnek a tapasztalataival, amelyek során másokat segített a látásuk visszanyerésében.

Leo Angart Dániában született, és több mint harminc éven át Ázsiában élt. Ez idő legnagyobb részét Hong-Kongban töltötte. Jelenleg Münchenben lakik.

Leo több mint huszonhat éven keresztül hordott szemüveget, mielőtt 1991-ben felfedezte, hogyan nyerheti vissza normális látását.

Leo a neurolingvisztikus programozásról szerzett ismereteit elegyítette annak a sok évnek a tapasztalataival, amelyek során másokat segített a látásuk visszanyerésében. Módszertanát egyszerű gyakorlatokban kivonatolta, amelyek konkrétan alkalmazhatók a  meghatározott látásproblémákra.

"A megoldást a jó látásra nem az optometriában találjuk meg. A szemüvegek csak azt a benyomást keltik, hogy korrigálják a látásodat. Mint tudod, amikor leveszed a pápaszemed, továbbra is rövidlátó vagy. Az én közelítésmódom a látástréninghez a természetes élesség azon állapotába fogja visszaállítani látásodat, amelyet a természet rendelt számodra"

Leo 1996 óta vezeti hétvégi látástréning-csoportfoglalkozásait – évente több mint huszonöt alkalommal, szerte a világ nagyobb városaiban. A foglalkozásai teltházasak, hiszen a látástréning mikéntjét kínálják az embereknek. Leo megadja neked a motivációt és a konkrét lépéseket; a te felelősséged cserében az, hogy végezd a gyakorlatokat. A módszerben az a biztató, hogy szinte azonnal tapasztalni fogod a javulást!

 

A szerző könyvei