John F. Demartini

Dr. John F. Demartini világhírű előadó és szaktanácsadó, aki újszerű szemléletével, az emberi természettel kapcsolatos humoros megjegyzéseivel és praktikus tanácsaival életet és lelkesedést lehel közönségébe.

Szavai nyomán kitárulnak a szívek, megvilágosodnak az elmék, tettre késszé válnak az emberek. Meleg hangvételű, tréfás és tanulságos előadásaiban a szórakoztató történetek keverednek értékes bölcsességekkel és észrevételekkel.

Úttörő filozófiája és forradalmi látásmódja komoly fordulatot hozott a pszichológiában, az üzleti tudományokban és az emberek életében. Az egykori kiropraktőr – most kutató, író és filozófus – tanulmányainak köszönhetően vált a gyógyítás, az emberi képességek és a filozófia avatott szakértőjévé.

Előadóként Dr. Demartini számos cégvezetővel, egészségügyi, gazdasági és az emberi agy működésével foglalkozó szakemberrel osztotta már meg újszerű gondolatait és módszereit; és szinte az összes neves előadó mellett szerepelt már vendég előadóként. Az emberi elme tudományának úttörőjeként és a valóság igazi természetének kutatójaként Dr. Demartini a pszichológiai-lelki fejlődés és átalakulás területén is vezető szerepet tölt be.

 

A szerző könyvei
Kapcsolódó kategóriák