Joe Dispenza

Egyszerű, ám annál hatékonyabb tanítási módszere hidat ver az ember valódi képességei és a neuroplaszticitás legfrissebb tudományos elmélete között.

Az elmúlt tizenkét évben hat kontinens több mint huszonnégy országában tartott előadásokat és ismertette meg hallgatóival, hogyan működik az emberi agy, és miként tudják tudományosan bizonyított elvek alapján átprogramozni gondolkodásukat.

Sokan neki köszönhetik, hogy megtanulták elérni céljaikat és álmaikat, azáltal hogy leszámoltak önpusztító szokásaikkal. Egyszerű, ám annál hatékonyabb tanítási módszere hidat ver az ember valódi képességei és a neuroplaszticitás legfrissebb tudományos elmélete között. Dr. Joe Dispenza elmagyarázza, hogyan lehet a gondolkodásunk és a meggyőződéseink megváltoztatásával szó szerint áthuzalozni az agyunkat. Könyvét azzal a meggyőződéssel írta, hogy a Föld minden lakójában benne rejlik a nagyszerűség és a végtelen képességek lehetősége.

Dr. Joe Dispenza több más tudós, kutató és tanár mellett szerepelt a díjnyertes Mi a csudát tudunk a világról? című filmben, és a rendezői változatban további jelenetekben is feltűnik. Emellett egyebek közt az Explore! magazin tanácsadójaként is közreműködik.

Amikor éppen nem utazik vagy ír, a Washington állambeli Olympia közelében működő csontkovács-klinikán fogadja pácienseit.

www.drjoedispenza.com

A szerző könyvei