Gretchen Rubin

Gretchen amerikai írónő, édesanya és feleség. Élete a megtestesült amerikai álom, férje jóképű és hűséges, a lányai egészségesek, ő pedig azzal foglalkozik, amit a legjobban szeret: az írással.

Gretchen Rubin egyike a leggondolatébresztőbb és legbefolyásosabb szerzőknek, akik ma a szokások, a boldogság és az emberi természet egymással összefonódó témáiról írnak. Számos könyve közül kiemelkedő jelentőségű a Boldogságterv és a Happier at Home, melyek a The New York Times bestsellerlistájára is felkerültek. Online cikkei mellett könyveit is rengetegen olvassák, ezek eddig a világ harminc nyelvén több mint egymillió példányban keltek el. A gretchenrubin.com oldalon megjelenő népszerű, naponta frissített blogjában a szokásokkal és a boldogsággal kapcsolatos kutatásai során megélt élményeit osztja meg. Rubin korábban jogi területen dolgozott Sandra Day O’Connor bírónő mellett, ekkor ébredt rá, hogy írni szeretne. New Yorkban él a férjével és két kislányával.

Keresd fel Gretchen Rubin népszerű blogját, a The Happiness Projectet a Slate.com, vagy a www.happiness-project.com weboldalon.

További információk az írónőről: https://gretchenrubin.com

 

 

A szerző könyvei