Goldie Hawn

A Goldie Hawn által létrehozott Hawn Alapítvány célja, hogy a felnövekvő nemzedék a lehető legtöbbet hozhassa ki magából.

Goldie Hawn és a Mind Up program:

Goldie Hawn a gyerekekkel és az ő jóllétükkel kapcsolatos kitartó, nyilvánosan és a magánéletben is megmutatkozó odaadását a saját alapítványa által támogatott MindUp programon keresztül sikerült hatékonyan bevezetni a közoktatási rendszerbe is. Goldie Hawn: Hogyan neveljünk boldog gyermeket? című könyvében a Mind Up programot mutatja be az olvasóknak.

Ezt az egyedi és tudományosan megalapozott programot arra a célra dolgozták ki, hogy a gyerekek megtanulják a „tudatos figyelmet” – azt a ma már bizonyított módszert, amely elősegíti a társas és érzelmi intelligencia fejlődését. A figyelem összpontosításának edzése révén a MindUp programban található gyakorlatok erősítik az elmét, és több empátiát és együttérzést szülnek a kapcsolatokban.

Goldie Hawn életéről:

Goldie Hawn filmes karrierje majdnem négy évtizedet felölel. Nemcsak imádott színész; több mint húsz film producereként vagy rendezőjeként is kipróbálta magát, dolgozott színházban, és a memoárja is sikerkönyv lett.
Mindezekkel a sikerekkel a háta mögött Goldie legnagyobb szenvedélye mégis a gyermekek jóllétének és biztonságának az elősegítése. Fiatal felnőttkora óta egészen a mai napig több olyan jótékonysági és kutató szervezettel dolgozott együtt, amelyek világszerte a gyerekek szükségleteire összpontosítanak. A magánéletében odaadó anya, aki négy gyereket nevelt fel úgy, hogy ezt tartja élete legfontosabb szerepének.

 

A szerző könyvei