Dr. Eric Pearl

Eric Pearl a gyógyítás páratlan ajándékában részesült… az energiagyógyítás egy új, konkrét irányultság nélküli formáját képviseli, amely túlmutat az eddigi formulákon.

Dr. Eric Pearl életéről:

Eric orvosként 12 éven át folytatott felettébb sikeres kiropraktőri gyakorlatot, míg egy napon a páciensei arról kezdtek beszámolni, hogy magukon érezték a kezét – noha fizikailag hozzájuk sem ért. A páciensek hamarosan csodálatos gyógyulásokat tapasztaltak olyan betegségek esetén, mint a rák, az AIDS-hez kapcsolódó kóros állapotok, az epilepszia, a krónikus fáradtság szindróma, a szkerózis multiplex, a reumás és csont-ízületi gyulladás, a születési rendellenességek, az agyvérzéses bénulás és más súlyos megbetegedések. Mindez egyszerűen attól, hogy Eric a testük közelében tartotta a kezét – és a gyógyulások mind a mai napig folytatódnak.

Dr. Eric Pearl sikerkönyve a Kapcsolatteremtő gyógyítás:

Pácienseinek gyógyulásait eleddig hat könyvben dokumentálták, köztük Eric saját Kapcsolatteremtő Gyógyítás: Gyógyulj meg és gyógyíts másokat is! Beavatás egy új energiaminőség érzékelésébe és használatába című, nemzetközi sikerkönyvében, amely mára több mint harminc nyelven olvasható.

A Los Angeles-i illetőségű Eric és a Kapcsolatteremtő Gyógyítás nagy érdeklődést vált ki világszerte a vezető orvosokból és egészségügyi kutatókból a kórházakban és egyetemeken. Jelenleg is számos intézményben folynak új kutatási programok olyan neves kutatóorvosok irányítása alatt.

Eric az év folyamán keresztül-kasul beutazza a földet, hogy bolygónk minden zugába elvigye a Kapcsolatteremtő Gyógyítás fényét és információit. Megtanítja, hogyan aktiválhatjuk és használhatjuk fel a gyógyító frekvenciáknak ezt az új, mindent felölelő spektrumát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy teljességgel túllépjünk az „energiagyógyításon” és a különböző „technikákon”, s a gyógyítás egy olyan szintjére jussunk el, amely mind ez ideig soha senki számára nem volt elérhető! Eric a mai napig több mint 55 000 Kapcsolatteremtő Gyógyítás-terapeutát képzett ki 70-nél is több országban, s ezzel a spontán gyógyítók egész nemzedékét hozta létre világszerte.

Dr. Eric Pearl munkásságának méltatása:

„…újfajta bepillantást nyújt a gyógyítás dinamikájába.”

Deepak Chopra, M.D., a Megismerni Istent szerzője

„Eric lenyűgöző ember, aki rendelkezik a gyógyítás csodálatos adományával. Olvasd el ezt a könyvet, és alakulj át!”

John Edward, pszichikus médium; a What if God Were the Sun? szerzője

„A Kapcsolatteremtő Gyógyítás szenzációt jelent a gyógyítás világában.”

Lynne McTaggart, Az energiamező és a The Intention Experiment szerzője

„Orvosként és idegtudósként arra képeztek ki, hogy tisztában legyek vele, hogyan és miért hat egy kezelés. Ha a Kapcsolatteremtő Gyógyításról van szó, fogalmam sincs, hogyan hat; pusztán személyes tapasztalatból tudom, hogy beválik…”

Mona Lisa Schulz, M.D., Ph.D., az Awakening Intuition szerzője

 

A szerző könyvei