Debra L. Reble

Dr. Debra L. Reble egyéni és párkapcsolati szaktanácsadással foglalkozó okleveles pszichológus. A Párkapcsolat szívvel-lélekkel c. könyv szerzője.

Intuitív terapeutaként dr. Reble az energigyógyászat és a meditáció szakterületén segíti az embereket saját személyes átalakulásuk útjára. Életvezetési és spirituális coachként információval és tanácsokkal látja el az életükön változtatni kívánó embereket.

Bölcs, intuitív rálátása és azon képessége, hogy fel tudja mérni az emberek viselkedési mintáit, és segíteni tud az energetikai blokkok oldásában, felvilágosult perspektívát ad az emberi folyamatoknak. Ráadásul dr. Reble az energiáit a szívközponton keresztül irányítja, hogy szerettel támogassa, felkarolja, és segítse az embereket abban, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból.

Dr. Reble az ohio-i Clevelandban található HeartPaths cég alapítója, amelynek küldetése, hogy olyan inspirációs anyagokat bocsásson az emberek rendelkezésére, amelyek segítik őket a teljes önkifejezés és jóllétük elérésében.

Nemrég megjelent első könyve a Párkapcsolat szívvel-lélekkel – Az őszinte szeretet, szenvedély és intimitás megteremtése címmel 2011 -ben jelent meg.