David R. Hamilton

Az elme gyógyító ereje című könyve a tudomány és a spiritualitás bölcsességét ötvözi a modern kor jegyében.

David R. Hamilton életéről

Miután ledoktorált, David négy éven keresztül a gyógyszeriparban dolgozott, ahol szív- és érrendszeri betegségek, valamint rák elleni gyógyszerek fejlesztésével foglalkozott. Ez idő alatt másodállásban az Egyesült Királyság egyik legnagyobb atlétikai klubjában edzősködött olyan sikerrel, hogy egymás után háromszor is eljuttatta a csapatot a UK bajnokságra. Miután elhagyta a gyógyszeripart, David társalapítóként létrehozta a Spirit Aid Foundation elnevezésű nemzetközi jótékonysági szervezetet, amelynek élén 2 évig dolgozott igazgatóként.

Mialatt első könyvét írta, a felsőoktatásban, a James Watt College-nál tanított kémiát és ökológiát, valamint a Glasgow Egyetemen tartott kémia konzultációkat. Mára a Hay House kiadó jóvoltából hét sikerkönyv fűződik nevéhez, és előadásain, valamint workshopjain ötvözi a tudományt az elme és a spiritualitás bölcsességeivel. A Huffington Post rendszeres bloggere.

David R. Hamilton gondolkodásmódjáról

Akkor kezdett el írni, amikor ráébredt a placebo-hatás lenyűgöző mivoltára, azaz, hogy a betegek micsoda javuláson mennek keresztül, amikor hitük szerint gyógyszert kapnak. Ennek hatására kezdte el tanulmányozni az elme és a test interakcióját. Úgy döntött, hogy négy év után otthagyja a gyógyszeripart, mert erős késztetést érzett, hogy az elméről, az emberi képességekről tanítson mind írásban, mind pedig szóban, és hogy segítsen az embereknek, hogy jobban higgyenek önmagukban. David is annak az elképzelésnek a szószólója, hogy azok az emberek, akiknek a szívében együttérzés és kedvesség lakik, meg tudják változtatni a világot.

Kapcsolódó kategóriák