Chris Prentiss

Prentis több tucat könyv, többek között a Legyél, aki lenni akarsz, és az Út a szerelemhez írója és az önfejlesztés témájában filmet is rendezett. Sikeres üzletemberként tartják számon az Egyesült Államok keleti és nyugati partvidékén egyaránt.

Chris Prentiss életéről

Chris Prentiss a kaliforniai Malibuban található, világhírű Passages Substance Abuse Treatment Center (kábitószerfüggő betegek kezelésére szolgáló központ) társalapítója és társigazgatója.

Azért kezdett el az alkoholizmus és drogfüggőség problémájával behatóbban foglalkozni, mert meg akarta menteni fia, Pax életét, aki akkor már tíz éve herion-, kokain- és alkoholfüggő volt. Számtalan sikertelen rehabilitáció és terápiás kezelés után végső kétségbeesésükben úgy döntöttek, hogy létrehozzák saját, forradalmian új kezelési programjukat, ami azóta a világ legsikeresebb és leghatékonyabb elvonó központjává fejlődött.

Őszinte vágya volt, hogy segítse az embereket abban, hogy elérjék maximális teljesítőképességüket, ezért Prentiss elindított egy nagyon hatékony és sikeres személyiségfejlesztő workshopot Dél-Kaliforniában.

Gyakorlati alapelveinek köszönehtően a résztvevők lényeges változtatásokat eszközöltek életmódjukban, elhagyták káros szokásaikat, előrelépéseket tettek választott szakterületükön, olyan dolgokat vittek véghez, amelyekről korábban azt hitték, hogy meghaladja a képességeiket, megszabadultak rossz kapcsolataiktól, és felfedezték, hogy millyen szenvedélyesen élni.

Prentiss maga is Kaliforniában, Malibuban él feleségéel Lynnel.

 

A szerző könyvei