Bob Doyle

Bob Doyle a Boundless Living, Inc. vezérigazgatója és a bestsellerlista élén álló Ellenállás nélkül -- szenvedéllyel című sikerkönyv írója.

Bob Doyle életéről

Bob Doyle a Boundless Living, Inc. vezérigazgatója. 2002 óta tanítja a vonzás törvényéből kiinduló „tervezett élet” alapelveit. Határtalan Bőség elnevezésű programja már hosszú ideje élvezi a vonzás törvényének alapelveit tanító, egyik legteljesebb és leghasznosabb online képzés elismerést; ennek köszönhetően figyeltek fel rá A Titok című film ill. könyv szerzői is, amelyben Bob ezen elvek tanítójaként szerepel.

Bob a kreatív önkifejezés bajnoka, és célja, hogy az embereknek segítsen újra rátalálni saját szenvedélyükre és felfedezni életcéljukat, hogy megtalálják azt a jövőképet, amely olyan lelkes cselekvésre sarkallja őket, amely szinkronban van a fizika természeti törvényeivel, és azt a célt szolgálja, hogy valóban bővelkedő és boldog életük legyen. Bob, a volt rádióbemondó, zeneszerző, író, fényképész és többek között fanatikus ukelelés, arra biztatja az embereket, hogy fedezzék fel összes szenvedélyüket, töltsenek minél több időt ezekkel, miközben hagyják, hogy a vonzás törvénye játszi könnyedséggel dolgozzon életükben, és vonzza be mindazt, amire vágynak.