Barbara Martin és Dimitri Moraitis

A nemzetközi hírű író és auraspecialista, Barbara Y. Martin korunk egyik legnagyobb tisztánlátója és spirituális tanítója, több mint négy évtizedes munkásságot tudhat maga mögött.

Dimitri Moraitis a Spirituális Tudományok Intézetének alapító tagja és ügyvezető igazgatója.

A nemzetközi hírű író és auraspecialista, Barbara Y. Martin korunk egyik legnagyobb tisztánlátója és spirituális tanítója, több mint négy évtizedes munkásságot tudhat maga mögött. A metafizika Mozartjaként emlegetett asszony az aura és más spirituális jelenségek látásának képességével született. Sok ezer embert vezetett rá, miként javítsanak az életükön spirituális képességeik fejlesztésével.

Dimitri Moraitis a Spirituális Tudományok Intézetének alapító tagja és ügyvezető igazgatója. Az oktatással és publikációval foglalkozó intézmény azzal a céllal létesült, hogy könyvekkel, CD-k, előadások, tréningek és szemináriumok révén fejlessze az emberek spirituális képességeit. Moraitis az intézet által szervezett tréningek és tanfolyamok moderátora. A New York-i Egyetemen szerzett diplomát. Gyakorló spirituális tanító és gyógyító, sok előadást tart Barbara Martinnal szerte az Egyesült Államokban.

Spirituális Tudományok Intézete: Barbara Y. Martinnal és Dimitri Moraitisszal kapcsolatot létesíthetsz, Keresd fel az intézet honlapját: www.SpiritualArts.org

Kapcsolódó kategóriák