VÉGE A KIFOGÁSOKNAK

MEGOSZTÁS: 
Szerző
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 1 596 Ft

Oldalszám 360
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635290925
Megjelenés dátuma 2011-02-22
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV AKCIÓ
Itt az ideje, hogy irányt váltsunk, hogy ezentúl őszinték legyünk, és elbúcsúzzunk a kifogásoktól. Mindegy, milyen jónak tűnik egy kifogás az adott pillanatban, életünk végén úgyis csak az számít, amit átéltünk és megvalósítottunk, nem pedig az, amit elszalasztottunk.

 

Brigitte Roser: Vége a kifogásoknak


Mindegy, milyen jónak tűnik egy kifogás az adott pillanatban, életünk végén úgyis csak az számít, amit átéltünk és megvalósítottunk, nem pedig az, amit elszalasztottunk.


Mindannyian értelmes és boldog életről álmodozunk. Ahelyett azonban, hogy tennénk érte, kifogásokat keresünk, és egy helyben toporgunk. Pedig igenis lehetséges az újrakezdés és a továbblépés – csak fel kellene hagynunk végre a kifogások gyártásával. Néhány kifogás hétköznapjaink nélkülözhetetlen részét képezi, mert segítségükkel kezelni tudjuk az együttélés kínos pillanatait. Senki sem szeretne olyan világban élni, ahol egyáltalán nem léteznek kifogások, azok egy része ugyanis ártalmatlan és hasznos. Ám a kifogások többsége kimondottan káros, mert zsákutcába visz. Ezek nagy mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy ne legyünk képesek megoldani a problémáinkat. Megakadályoznak abban, hogy időben cselekedjünk, hogy kibéküljünk egy veszekedést követően, hogy tisztázzunk egy kapcsolatot, hogy megszüntessünk egy konfliktust, hogy javítsunk a munkahelyi helyzetünkön, vagy rendbe hozzuk az életünket. Ezek a kifogások a halogatás és a kockázatkerülés cinkostársai.


Brigitte Roser: Vége a kifogásoknak


Brigitte Roser könyve elsősorban ezeknek a veszélyes kifogásoknak szentel figyelmet, s a következő kérdésekre keresi a választ:


* Miért használjuk a kifogásokat, és miért fontosak számunkra?
* Hogyan tanultuk meg őket, és miért?
* Miként fejlődhet, javulhat és mivel gyarapodhat az életünk, ha lemondunk a fölösleges kifogásokról?
*És milyen következményekkel járhat, ha nem hagyunk fel velük?


Olvass bővebben a témáról az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruházakciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


http://webaruhaz.edesviz.hu/akciok/

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
Véleménye a könyvről
A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások