JÓSESZKÖZÖK

Az ősi kristálygömbjóslás és a modern jóseszközök

MEGOSZTÁS: 
Szerző Ted Andrews
Ár

Normál ár: 2 790 Ft

Kedvezményes ár: 1 116 Ft

Oldalszám 368
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635288892
Megjelenés dátuma 2006-04-11
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV AKCIÓ
Ez a kötet kiemeli a jóslás gyakorlatát az okkult és a természetfeletti világából, és természetes tudásként mutatja be, amely mindannyiunk veleszületett képessége.

Napjainkban az ősi miszticizmus és a modern tudomány egyre erősödő együttműködése számos jóseszköz és jóslási módszer hitelességét bizonyítja és fogadtatja el. Ez sehol sem nyilvánvalóbb, mint a kristálytechnológia területén.
A tranzisztorok és számítógépes áramkörök elemeként a kristályok a hírközlési eszközök lelkét alkotják. A kristálygömbök és a kristályedények az átalakulás sokoldalú segítői. Lehetővé teszik, hogy hozzáférjünk látszólag elérhetetlen energiákhoz, felerősítsük és kivetítsük azokat. Népszerűségük ellenére gyakorlati alkalmazásukat illetően mégis kevés ismeret áll rendelkezésünkre. Most azonban bárki hasznát veheti a kristálygömbök és a kristályedények nagyszerű tudásának, illetve a velük való jóslási módoknak. Ez a kötet kiemeli a jóslás gyakorlatát az okkult és a természetfeletti világából, és természetes tudásként mutatja be, amely mindannyiunk veleszületett képessége.

Ismerteti a különböző kristályokból készült gömbök tulajdonságait és a jóslási technikákat, valamint a kristályedények gyógyító erejéről is részletesen szól:
- Megkönnyíti a koronacsakra megtisztítását és a harmadik szem megnyitását.
- Használni lehet az agyféltekék kiegyensúlyozására, auratisztításra, szent spirális energia gerjesztésére, a tudatállapot megváltoztatására.
- Alkalmazható víz, kövek és kristályok tisztítására, asztrális és sámánutazáshoz, aromaterápia elősegítéséhez, virágokból és kövekből készült gyógyhatású elixírek készítéséhez stb.

A könyvben ismertetett eljárások gyakorlásával javul intuitív érzékelésünk, és újra felélednek, határozottabbá válnak ösztönös megérzéseink. Segítségükkel megerősíthetjük kapcsolatainkat, biztosíthatjuk lelki békénket, és elsajátíthatjuk a jóslás tudományát.
A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei