A KULCS

A hiányzó láncszem álmaid megvalósításához

MEGOSZTÁS: 
Szerző Joe Vitale
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 1 495 Ft

Oldalszám 232
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635290352
Megjelenés dátuma 2012-09-13
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV AKCIÓ
Van valami, amire vágysz, ám a jelek szerint képtelen vagy megszerezni, bármily elszántan próbálkozol is? A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani és tudat alatti korlátokat, amelyek visszafognak.

Joe Vitale: A kulcs


Van valami, amire vágysz, ám a jelek szerint képtelen vagy megszerezni, bármily elszántan próbálkozol is? A Kulcs segítségével leleplezheted azokat a lélektani és tudat alatti korlátokat, amelyek visszafognak. Ha tisztában vagy azzal, hogy többre lennél képes, ám mégsem tudod megvalósítani a benned rejlő lehetőségeket, A Kulcs feltárja a hiányzó titkot, amellyel magadhoz vonzhatod a gazdagságot, az egészséget, a sikert, a boldogságot és minden egyebet, amire vágysz. Az író és önfejlesztő-guru Joe Vitale A Titok legmélyére ásva tárja eléd a gyarapodás hatékony és eredményes módszerét, amelyet életed bármely területén alkalmazhatsz. Azokat a részeket emeli ki, amelyekről a The Secret című kötetben nem, vagy csak kevés szó esett, de kulcsfontossággal bírnak a vonzás törvényének működtetésében.


Joe Vitale: A kulcs


Ha belefáradtál a küzdelembe, és kíváncsi vagy a határtalan siker valódi titkára, akkor A kulcs a lehetőségek egészen új világát fogja megnyitni előtted. A tudatalattiban "ellenszándékok" munkálnak, amelyek képesek megbénítani, és akadályt gördíteni valódi vágyaid beteljesítésének útjába. Tíz kipróbált módszert kapsz ennek a helyzetnek az orvoslására, hogy tudatos és tudat alatti meggyőződéseid összehangolásával egyszer s mindenkorra ledönthesd az önmagad elé állított korlátokat. Alkalmazd ezeket a lenyűgöző stratégiákat a benned rejlő titkos kapuk kitárására, és csodálatos, varázslatos események következnek be életed minden területén. Fordítsd el a kulcsot - tedd meg az első lépést a szabadság és a beteljesedés felé!


Olvass bővebben a szerzőről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei
  • A KULCS

    Joe Vitale