SZÁMMISZTIKA

MEGOSZTÁS: 
SZÁMMISZTIKA
-25%

Szerző David A. Phillips
Ár

Normál ár: 2 690 Ft

Kedvezményes ár: 2 018 Ft

Oldalszám 252
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635291960
Megjelenés dátuma 2015-08-18
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
Az emberek általában csupán mennyiségek szimbólumaként tekintenek a számokra, ám ha tágabb, metafizikai értelemben vizsgálódunk, a számok sokkal mélyebb jelentéssel bírnak.

 


A számmisztika fellebbenti a fátylat az életünket meghatározó számok mögött meghúzódó jelentésről. Segítségével megérthetjük a numerológiai minták és az anyagi helyzetünk, egészségi állapotunk és általános jóllétünk között fennálló kapcsolatot.


A számok világában való megmerítkezés egyszerű és pontos eszközt biztosít, amelynek segítségével úgy dolgozhatjuk fel saját élményanyagunkat, mintha egy térképen navigálnánk eddig járatlan utakon.David A. Phillips (1934–1983) élete során egy tucatnyi könyvet írt. Az egészségügy és a táplálkozástan területén felhalmozott tudását doktori disszertációjában foglalta össze. A világ minden táján tartott előadást a számmisztikáról, amelyekben az egészségügy és a személyiségfejlődés területén egy élethosszon át összegyűjtött tapasztalatait osztotta meg. Sokan a világ első számú numerológusaként tartották számon.


Ezoterika sorozat mindenkinek!

Mit választottak mások
A szerző könyvei