SZABADSÁG

MEGOSZTÁS: 
SZABADSÁG
-25%

Szerző Osho
Ár

Normál ár: 2 490 Ft

Kedvezményes ár: 1 868 Ft

Oldalszám 189
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635291717
Megjelenés dátuma 2015-06-23
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
Osho a szabadság három dimenzióján keresztül mutatja be az önmegvalósítás lehetőségeit.

 


Az első, amikor szabaddá válsz „valamitől”, ez az állapot a külső erők – szülők, társadalom, vallás – által rád kényszerített korlátok lerombolása. A következő fázis a szabadság „valamire”, egy pozitív állapot, amelyben magadhoz ölelsz és megteremtesz valamit – például egy kiteljesítő kapcsolatot, egy művészi vagy humanitárius látomást.


És végül létezik a „puszta szabadság”, a legmagasabb rendű és legértékesebb fázis. Ez utóbbi több mint csupán ellenezni vagy támogatni valamit; ez az a szabadság, amelyben egyszerűen önmagad vagy, és igaz módon válaszolsz minden egyes pillanatra.Ez a kötet arra törekszik, hogy rávilágítson azokra a tévhitekre és nézőpontokra, amelyek nem engedik, hogy önmagad lehess. Arra ösztönöz, hogy nézz szembe mindazzal, amit elkerülni próbálsz, hiszen ez adja majd meg a kulcsot a valódi felismerésekhez és az erőhöz.


Segít beazonosítani a szabadságod útjában álló akadályokat, akár a környezeted, akár saját magad állítottad őket. Segít bölcsen megválasztani a megvívandó csatákat, és megtalálni a bátorságot ahhoz, hogy hű legyél önmagadhoz.


 


„Ne légy törpe. Próbáld elérni a képességeidben rejlő legvégső magasságot.
De csak a saját igazságod, a saját felfedezésed fog felszabadítani;
semmi más nem tudja ezt megtenni.”


 

Mit választottak mások
A szerző könyvei