OLVASS AZ EMBEREKBEN

MEGOSZTÁS: 
OLVASS AZ EMBEREKBEN
-25%

Szerző Dr. David J. Lieberman
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 195
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635296798
Megjelenés dátuma 2017-05-16
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Mikor magas a tét, ne hagyatkozz az eshetőségekre. Alakítsd úgy a dolgokat, hogy győztesen kerülj ki a játékból. Ismerd meg a módszert, amit az FBI és az Amerikai Egyesült Államok hadserege használ.

„Mikor magas a tét, ne hagyatkozz pusztán az eshetőségekre. Alakítsd úgy a dolgokat, hogy győztesen kerülj ki a játékból.”


David J. Lieberman: Olvass az emberekben!


Ez a könyv nem a testbeszéddel kapcsolatos újrahasznosított elképzelések gyűjteménye, hanem bizonyítottan működő, praktikus pszichológiai technikákat tartalmaz, melyek azonnal használhatók, bárki által, bármilyen helyzetben.


Az Olvass az emberekben lépésről lépésre felfedi előttünk, mit gondolnak vagy éreznek mások valós élethelyzetekben. Világosan kiderül például, hogyan dönthetjük el, hogy egy pókerjátékos játékban marad-e vagy bedobja a lapjait, hogy egy üzleti partner megbízható-e, vagy hogy egy első randevú jól alakul-e, vagy sem. És amikor még nagyobb a tét – tárgyalások, kihallgatások bűntények, lopás vagy csalás esetében –, akkor is könnyedén ki tudjuk szűrni, ki van mellettünk, és ki van ellenünk (vagy a szeretteink ellen), hogy így időt, pénzt, energiát és fájdalmat spóroljunk meg magunknak.David J. Lieberman: Olvass az emberekben!


Dr. Lieberman több száz televíziós és rádió műsorban bemutatta már, milyen könnyen és pontosan működnek ezek a technikák. A FOX csatorna hírműsorának különkiadásában a műsor házigazdája a következőket mondta: „Ez egyszerűen lenyűgöző! Én ott voltam vele, és nem tévedett, egyetlen egyszer sem. Még én is elsajátítottam a módszert, és ez azért elég sokat elárul.” Ami azt illeti, Dr. Lieberman élő adásban még a szakképzett hazugságvizsgálókkal is „szembeszállt”, és hasonló eredményeket ért el – minden egyes alkalommal.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei