REVOLUTION

Gondolod vagy éled a valóságot?

MEGOSZTÁS: 
Revolution - Gondolod vagy éled a valóságot?
-50%

Szerző Michael Neill
Ár

Normál ár: 2 490 Ft

Kedvezményes ár: 1 245 Ft

Oldalszám 157
Méret 119x195mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291908
Megjelenés dátuma 2015-01-20
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
Mindazokra a kérdésekre kapunk választ, amelyek a spirituális útkeresőket foglalkoztatják. A szerző egyszerűsíteni kívánja a dolgokat és nem túlbonyolítani, nem kéri, hogy különféle gyakorlatokat végezzünk, vagy változtassunk bármin is. Sőt inkább arra buzdít, hogy mindent csak hagyjunk történni és élvezzük az életet, legyünk boldogak, úgy ahogyan arra teremtettünk. A könyv rövid, tömör és mégis mély nyomot hagy az olvasóban, mintegy termékeny gondolat-magvakat vetve el.

Szeretnéd, ha a legnehezebb körülmények közepette is megtapasztalhatnád az elképesztő tisztaságot, nyugalmat és szabadságot?


A szerző az életet olyan különös nézőpontból mutatja be, ami a feje tetejére állítja a hagyományos pszichológiát. Ez az új megközelítés három egyszerű alapelven nyugszik, amely magyarázattal szolgál arra, honnan származnak érzéseink, illetve tapasztalataink miként alakíthatók át pillanatok alatt.


Olvass bele


Az alapelvek elsajátításával az élet mögött felsejlő mélyebb intelligencia és bölcsesség könnyen hozzáférhetővé válik, illetve kibontakozhat a benned rejlő  korlátlan alkotóerő. Könnyedebben, kevesebb stresszel telnek majd napjaid, s feltárulkozik előtted az élet.


Üdvözöllek a csodák birodalmában!


Michael Neill nemzetközileg elismert életmód coach, számos könyv szerzője. Az elmúlt huszonhárom évben különböző hírességek, cégvezetők, előkelőségek és az életükből a legtöbbet kihozni kívánó emberek coachaként, tanácsadójaként, barátjaként, mentoraként és kreatív ötletgazdájaként tevékenykedett. Michael köteteit 14 nyelvre fordították le, nyilvános beszédei, gyakorlatai és szemináriumai számos ember életét változtatták meg a világ öt kontinensén.

Mit választottak mások
A szerző könyvei