REIKI

MEGOSZTÁS: 
REIKI
-25%

Szerző Walter Lübeck
Ár

Normál ár: 2 690 Ft

Kedvezményes ár: 2 018 Ft

Oldalszám 230
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635294442
Megjelenés dátuma 2015-02-24
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Walter Lübeck könyve alapos betekintést enged a reikierők felhasználási lehetőségeibe. Legyen szó akár önmagunk, akár mások gyógyításáról, egyéni vagy csoportos meditációról, vagy saját személyes fejlődésünkről – a reikivel mindez, és még sok más is lehetséges.

 


A könyv számos gyakorlati útmutatást ad a reikierővel való egyre elmélyültebb találkozáshoz, fontos háttér-információkat közöl, és rengeteg ötlettel szolgál az alkalmazáshoz. Akik a reikierőt gyakran használják, például azért, hogy önmagukhoz közelebb kerüljenek vagy megnyíljanak a szeretet előtt, azok már a reiki-do útját, a gyógyító szeretet ösvényét járják.


Olvass bele


A reiki használatához szükséges képességgel minden ember rendelkezik. Aki nyitott szemmel jár a természetben és a világban, tudja, hogy érzéseit, viselkedését éppúgy számos megmagyarázhatatlan, megfoghatatlan hatás befolyásolja, mint testét, közérzetét és betegségeit. S ahhoz, hogy a reikit magunk vagy mások számára használhassuk, testünk és lelkünk bizonyos területeinek megnyitása szükséges. E megnyitás folyamatába most egy hagyományosan képzett reikimester avat be minket.


Ezoterika sorozat mindenkinek!

Mit választottak mások
A szerző könyvei