EGYSZERŰ BŐSÉG

Vigasz és öröm minden napra

MEGOSZTÁS: 
Szerző Sarah Ban Breathnach
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 1 995 Ft

Oldalszám 576
Méret 155x235 mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291687
Megjelenés dátuma 2013-11-07
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
Az év minden egyes napjára egy, azaz összesen 366 meditatív esszét tartalmaz, megmutatva, hogyan fejezheted ki mindennapi életed segítségével valódi, igaz énedet.

Sarah Ban Breathnach: Egyszerű Bőség


Attól a pillanattól kezdve, hogy az Egyszerű Bőség 1995-ben először megjelent, több ezer, majd hamarosan világszerte több millió nő kedvence lett. Két éven keresztül szerepelt a New York Times bestsellerlistáján, és azóta olyan klasszikussá vált, amely generációról generációra megtalálja az utat olvasói szívéhez.


Nem kell sokáig keresgélni vagy messzire menni ahhoz, hogy meglássuk, a mai nők mennyire ki vannak éhezve a napi inspirációra, bár weboldalak, tévéműsorok és önjelölt életmód-tanácsadók százai állnak a rendelkezésükre, hogy gyors és kész megoldásokat kínáljanak öltözködési, lakberendezési, kapcsolatkezelési, gyermeknevelési, pénzkezelési, testsúlycsökkentési és életmód-felülvizsgálati kérdéseikre. Ám nem fülsiketítő, buzdító beszédekre, hanem szelíd biztatásra van szükség. Jól adagolt józan észre, együtt érző emlékeztetőkre és vigaszt nyújtó megerősítésekre – s épp ez az, amit az Egyszerű Bőség nyújt.


Sarah Ban Breathnach: Egyszerű Bőség


A könyv az év minden egyes napjára egy, azaz összesen 366 meditatív esszét tartalmaz, megmutatva, hogyan fejezheted ki mindennapi életed segítségével valódi, igaz énedet… miközben a legízletesebb zöldségeket szüreteled a kertből, szent helyet készítesz a meditáláshoz, úgy rendezed be az otthonod, hogy az hitelesen fejezze ki személyiségedet, és varázslatos légkört teremtesz minden ünnep alkalmával. El kell hinned, hogy saját boldogságod és jó közérzeted nem felesleges belső igény és vágy, hanem alapvető spirituális követelmény, amelyért érdemes dolgozni, mert elérhető.


Kezdj hát neki, és legyél az az Igazi Nő, akinek lenni rendeltettél!


OLVASS BŐVEBBEN A SZERZŐRŐL ITT!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók! 

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei