AVALON KÖDBE VÉSZ

MEGOSZTÁS: 
Szerző Marion Zimmer Bradley
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 990 Ft

Oldalszám 1088
Méret 140x230
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635285969
Megjelenés dátuma 2007-09-25
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
A kötet rendkívül szokatlan, meghökkentő és magával ragadó módon értelmezi az Arthur-mondakört, amely számtalan feldolgozásban látott már napvilágot.

Marion Zimmer Bradley: Avalon ködbe vész


Mindent megtaláltam a regényben, amit vártam: lojalitás, bujaság, szerelem, árulás, kedvező és kedvezőtlen fordulatok, élet és halál. Korábban már sok Arthur-legendát olvastam, de mind közül ez tetszik a legjobban. Köszönet az ősi kelta legendák fejedelmi életre keltéséért! (forrás: amazon.com) Nem könnyű feladat méltó módon bemutatni ezt a nemzetközi bestsellert, amely több évtizede áll a könyves sikerlisták előkelő helyein. A kötet rendkívül szokatlan, meghökkentő és magával ragadó módon értelmezi az Arthur-mondakört, amely számtalan feldolgozásban látott már napvilágot, azonban Bradley könyvét minden eddigitől megkülönbözteti és a világon páratlan sikerré avatta, hogy a nők szemszögéből meséli el a történetet.


Marion Zimmer Bradley: Avalon ködbe vész


Főszereplői az ősi, druida természetvallás "felvilágosult" gondolkodású papnői és Arthur félénk, korlátolt felesége, aki a katolicizmus fogságában vergődik. A sodró lendületű, sok szálból szőtt mese kibontakozása közben tanúi lehetünk, amint a pogány természetistennő kultusza átadja helyét a keresztény szertartásoknak. Bradley történetében ennek a folyamatnak a jelképe Avalon, a druida papnők szent szigete, ahol a múlt, a jelen és a jövő egyszerre létezik, szinte egymásba olvad. Marion Zimmer Bradley a fantasy irodalom meghatározó alakja. Jellemek és lelkek, izgalmas és sokrétűen ábrázolt figurák sokaságával köti le a figyelmünket, nem is szólva a szerelmekkel, szenvedélyekkel, gyilkos merényletekkel és cselszövésekkel teli meséről.


Olvass bővebben a könyvről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei