A NÉGY EGYEZSÉG

A személyes szabadság elérése

MEGOSZTÁS: 
Szerző Don Miguel Ruiz
Ár

Normál ár: 2 490 Ft

Kedvezményes ár: 1 245 Ft

Oldalszám 176
Méret 122x185
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635292004
Megjelenés dátuma 2014-05-08
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
A négy egyezség négy egyszerű és hatásos alapelv, amelyek betartásával megváltoztathatod beidegződéseidet, s az életed megtelik feltétel nélküli szeretettel.


 


Don Miguel Ruiz: A négy egyezség


Szólj tökéletesen!


Azt mondd, amit gondolsz. Kerüld az önostorozó kifejezéseket, és másokról se pletykálkodj. Szavaid erejét az igazság és a szeretet kifejezésére használd.


Semmit ne végy személyeskedésnek!


Amit mások mondanak és tesznek, az saját benső valóságuk kivetítése, a saját álmuk. Ha nem veszed magadra szavaikat és cselekedeteiket, nem leszel áldozat, és nem szenvedsz feleslegesen.


Ne feltételezz semmit!


Vedd magadnak a bátorságot: tegyél fel kérdéseket, és mondd el, mit szeretnél valójában.


Mindig tedd meg, ami tőled telik!


Minden körülmények között hozd a legjobb formád. Ekkor nem von felelősségre a lelkiismereted, s elkerülheted az önvádat és a megbánást.


olvass bele itt!


Don Miguel Ruiz: A NÉGY EGYEZSÉG


„A boldogság olyan, mint a szerelem. Amikor szerelmes vagy, az olyan, mintha a boldogság honában járnál. A felhők fölött lebegsz. Szeretetet érzel, akárhová mész. Lehetséges, hogy mindig így élj! Lehetséges, mert mások is megtették – a boldogság honában élnek, mert megváltoztatták a törvényeiket, és most mást álmodnak a pokol álma helyett.


Ha egyszer megtapasztalod, mit jelent a boldogság állapota, nagyon megtetszik majd. Rájössz, hogy a földi Paradicsom valóság – a mennyország tényleg létezik. Ha tudod, hogy a mennyek országa valóság, akkor arra is rádöbbensz, hogy ott is maradhatsz, csak rajtad áll, hogy megteszed-e az ehhez szükséges erőfeszítéseket.”


 


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei