A MENNYORSZÁGBAN ÉBREDTEM

Igaz történet reményvesztettségről, túlvilágról és újrakezdésről

MEGOSZTÁS: 
Szerző Crystal McVea
Ár

Normál ár: 3 290 Ft

Kedvezményes ár: 1 645 Ft

Oldalszám 308
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291892
Megjelenés dátuma 2014-04-22
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
Létezik Isten? Van mennyország? Mi Isten szándéka velünk? Egyáltalán, miért vagyunk itt? Tudd meg Crystal McVea  A mennyországban ébredtem c. lenyűgöző könyvéből!

  


 


„Azért szeretném megosztani történetemet a világgal, mert én is bűnös és kételkedő voltam, én sem hittem Istenben, sem a mennyországban. De Isten valódi. És a mennyország is az. Isten szeretete pedig a legvalódibb mind közül.”


Minden embert foglalkoztatnak az alábbi kérdések: Létezik Isten? Van mennyország? Mi Isten szándéka velünk? Egyáltalán, miért vagyunk itt? Most választ kapunk kérdéseinkre Crystal McVea könyvén keresztül!


A könyv egy csodás utazással ér fel, lenyűgöző számvetés ez szeretetről, megbocsátásról és megváltásról, valamint Isten jelenlétének gyógyító erejéről.


olvass bele itt!


"Ha be kellene mutatkoznom, így kezdeném: Crystal McVea vagyok, 2009-ben meghaltam és látogatást tettem a Mennyországban..."


2009. december 10-én Crystal McVea, harminckét éves, négygyermekes anya légzése leállt. Crystal a mai napig sem emlékszik, hogy mi történt vele a kórteremben az alatt a kilenc perc alatt, amíg eszméletlen volt, és nem tudott önállóan lélegezni. Csak arra emlékszik, hogy elszenderült – majd a mennyországban ébredt.


Crystal addigi, összetört életének nagy részében úgy érezte, hogy Isten keze nem ér el hozzá – már amennyiben létezik. Aztán eljött az a december 10-i nap – és az a kilenc perc mindent megváltoztatott!


Crystal McVea: A MENNYORSZÁGBAN ÉBREDTEM


A könyv olyan utazásra hívja az olvasót, amelyen tanúja lehet Isten szüntelen keresésének egy darabokra tört és teljesen reménytelennek tűnő élet során.


Igaz történet reményvesztettségről, túlvilágról és újrakezdésről.


Több olyan könyv létezik a piacon, amely halálközeli élményekről és az azt követő feldolgozásról szól, azonban Crystam McVea könyve nem az az intellektuális tudós társadalomnak szól, hanem inkább bátorítást nyújt nehéz sorsú nőknek világszerte. Crystal fő üzenete az, hogy Isten feltétel nélküli szeretete létezik.


A szerző személyes története izgalmakban bővelkedik, és könnyen olvasatja magát. Sokan találhatnak benne vigaszt akár hívők, akár nem hívők.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei