AZ EGO KÖNYVE

MEGOSZTÁS: 
AZ EGO KÖNYVE
-25%

Szerző Osho
Ár

Normál ár: 3 490 Ft

Kedvezményes ár: 2 618 Ft

Oldalszám 320
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635295289
Megjelenés dátuma 2016-11-29
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

„Az ego egy óriási jéghegy. Olvaszd fel! Olvaszd fel mély, őszinte szeretettel, és elillan – te magad pedig az óceán részévé leszel.”

Osho - Ego Könyve


Az ego nem más, mint a valódi éned ellentéte. Az ego nem te vagy. Ez az ego folyton tele van vágyakkal, ambíciókkal: mindig mindenben első akar lenni – teljesen kizsákmányol téged. Soha egy pillanatra nem engedi meglátnod az igazi énedet, pedig az életed ott rejtőzik… Ne feledd: te már most egy kész emberi lény vagy. Nem kell senki mássá válnod. Ez az egyszerűség lényege: könnyedén megmaradni annak, akik vagyunk, és nem folyton valamilyen úton haladni, hogy egyszer majd valaki mások legyünk – mert ennek az útnak soha nincs vége! Soha nem jön el az a pont, ahol azt mondhatnád: „Na, itt a vége a nagy utazásnak! Elértem a legmagasabb csúcsot is, amire csak vágytam!”Osho - Ego Könyve


"Ne feledd: te már most egy kész emberi lény vagy. Nem kell senki mássá válnod. Ez az egyszerûség lé- nyege: könnyedén megmaradni annak, akik va- gyunk, és nem folyton valamilyen úton haladni, hogy egyszer majd valaki mások legyünk – mert ennek az útnak soha nincs vége! "


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei