ÖNBIZALOM

MEGOSZTÁS: 
ÖNBIZALOM
-25%

Szerző Anna Barnes
Ár

Normál ár: 2 790 Ft

Kedvezményes ár: 2 093 Ft

Oldalszám 159
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635296293
Megjelenés dátuma 2017-04-11
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Érezd jól magad a bőrödben, és higgy a képességeidben!

Anna Barnes - Önbizalom


Te értékeled önmagad? Kész vagy a világ tudtára adni képességeidet és a benned rejlő jót, vagy inkább rejtőzködsz? Ha kételkedsz önmagadban, sőt sokszor bírálod is, akkor ezek az önbizalomhiány jelei is lehetnek, mely visszatarthat téged és megakadályozhatja, hogy elérd a teljes potenciálodat. Az emberek önbizalma törékeny és nem mindenkinél van jelen, ezért sokszor fejlesztésre és megerősítésre szorul. A magabiztos gondolkodást és viselkedést lehet gyakorolni, és idővel szokássá válhat. Tanuld meg ezzel az élvezetes útmutatóval szeretni önmagad és leküzdeni bizonytalanságod!Anna Barnes - Önbizalom


A könyvben található könnyen követhető tippek segítenek megérteni, hogy mi befolyásolja az önbizalmat, és hogy hogyan fejlesztheted a magabiztosságod és az önbecsülésed egészséges szintre.


Olyan gondolatokat, inspiráló idézeteket, gyakorlatias tanácsokat és technikákat olvashatsz a magabiztosság megerősítéséhez, melyek által megtudhatod:


• hogyan befolyásolják a gondolataid a magadról alkotott képet;


• hogyan sajátíthatod el a magabiztos viselkedés fortélyait;


• hogyan étkezz, pihenj és mozogj, hogy nagyobb legyen az önbizalmad;


• mikor szükséges kezeléseket és terápiát igénybe venned.


Légy Önmagad legjobb változata önbizalmad fejlesztésével!


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 

Írja le saját véleményét

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *

 
Véleménye a könyvről

Vélemények a termékről

mást vártam
Véleményezte: Krisztina
Véleménye a könyvről
A könyvet kézbe véve sajnos csalódnom kellett, sokkal többet vártam. A benne foglaltak mind igazak, de ezek csak szép, színes rajzos szemelvények, cím szavak. Inkább emlékeztető füzetként lehetne használni semmiféleképpen olvasmányos könyvként. Olyan "tanácsok" vannak benne amit bármelyik internetes oldalon megtalálsz, hogy hogyan derítsd magad jobb kedvre. (Létrehozva: 2017.04.18.)
Csúcsszuper
Véleményezte: Diana
Véleménye a könyvről
Egeszen biztos, h a szerzo kovetkezo konyvet is megveszem ( nyugalom ) mert tenyszeru, egyszeru, latvanyos es konnyen emesztheto volt a konyv :) szeretem (Létrehozva: 2017.04.15.)
Mit választottak mások