NYUGALOM

MEGOSZTÁS: 
NYUGALOM
-25%

Szerző Anna Barnes
Ár

Normál ár: 2 790 Ft

Kedvezményes ár: 2 093 Ft

Oldalszám 159
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635296705
Megjelenés dátuma 2017-04-11
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Ez a vidám, színes önsegítő könyv segíteni fog, hogy nyugodtabban éld napjaidat, és hogy felkészültebben birkózhass meg azokkal a dolgokkal, amik igazán számítanak.

A nyugalmi állapot elérése talán elérhetetlennek tűnik, de gyakorlással ez is lehetséges, és ez felbecsülhetetlen hatással lehet az életedre. A könyv segítségével megtanulhatod és tökéletesítheted a módszereket, amikkel teljesen ellazíthatod az elméd és a tested.


Anna Barnes: Nyugalom


Ez az élvezetes útmutató átfogó tanácsokat ad, hogy a harmonikus mindennapok elérése érdekében:


– milyen technikákkal tudod lecsendesíteni az elméd


– hogyan maradj kiegyensúlyozott a munkahelyeden és otthon egyaránt


– hogyan támogathatod nyugodt életed kialakítását mozgással és táplálkozással


Anna Barnes könyve – tele tippekkel, segítő idézetekkel és nyugtató gyakorlatokkal – segíteni fog, hogy nyugodtabbnak érezd magad a világban, és hogy felkészültebben birkózhass meg azokkal a dolgokkal, amik igazán számítanak.Anna Barnes: Nyugalom


A mozgalmas és hektikus világban mindnyájunknak jót tenne, ha lelassítanánk, és némi, békét, teret és nyugalmat biztosítanánk magunknak. A nyugalmi állapot elérésre talán elérhetetlennek tűnik, de gyakorlással ez is lehetséges, és ez felbecsülhetetlen hatással lehet az életedre.
Egy bizonyos mennyiségű nyomás mindenkinek hasznos. Cselekvésre ösztönözhet minket, és felvillanyozhat. Viszont ha nem figyelünk rá, a megnövekedett terhelés életünk minden részére hatással lehet, az étrendünktől kezdve a társasági életünkön át egészen addig, hogy mennyire alszunk jól éjszaka.
Akár a munkában, akár otthon ér stressz, a könyvben található könnyen követhető tippek segíteni fognak, hogy megszabadítsd az elméd az aggodalmaktól, és könnyebben kezeld az életed nehézségeit. Nincsen azonnali megoldás, de ezek a tippek új, nyugodtabb kilátások felé indíthatnak el.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 

Mit választottak mások