MOST HATALMA KÁRTYA

MEGOSZTÁS: 
MOST HATALMA KÁRTYA
-25%

Szerző Eckhart Tolle
Ár

Normál ár: 5 490 Ft

Kedvezményes ár: 4 118 Ft

Oldalszám 50
Méret 102x148x20,5
Kötés Keményfedeles
ISBN 5999882277288
Megjelenés dátuma 2017-02-14
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Eckhart Tolle inspiráló kártyáin olvasható meditációk és megerősítések elősegítik a napi tudatosságunkat.

Eckhart Tolle - Most hatalma kártya


Témáik egytől egyig a jelen pillanatra nyíló kapuk. Akik rendszeresen használják a kártyát, azt állítják, egészen megváltoztatja az embert. Húzzunk egy lapot váratlan helyzetekben, vagy kezdjük azzal napjainkat, hogy megnyílunk egy kártya csodálatos üzenetének! Még jobb, ha kitesszük a lapot az asztalunkra vagy a kártya dobozára helyezzük, amelyet kifejezetten erre a célra terveztük! Így egész nap hathat ránk felemelő energiája, ami segíti a kapott útmutatás gyakorlati megvalósítását.Kiváló ajándék bárkinek, aki lelki támaszt keres, vagy bölcs dolgokat szeretne tanulni.


Eckhart Tolle világhírű spirituális tanító és író, aki számos előadást tartott már, melyek legfőbb témái a megerősítések és lelki gyakorlatok voltak. Eckhart mély, mégis egyszerű tanításai számtalan embernek segítettek szerte a világon belső békére és nagyobb beteljesülésre találni az életükben.


Eckhart Tolle - Most hatalma kártya


“Ha elfogadod, ami van, és teljesen jelenlévővé válsz, a múlt minden ereje megszűnik. Nem lesz rá szükséged többé. A jelenlét a kulcs. A Most a kulcs.” – Eckhart Tolle


“A jelenbeli tudatosság gyakorlásával mélyülni fog benned a nyugalom és a béke érzete. Ami azt illeti, ez a mélység feneketlen, s szétárad benned a belőle születő öröm is: a Létezés öröme.”


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 

Mit választottak mások
A szerző könyvei