MIT KERESETT ISTEN A HÁLÓSZOBÁBAN

MEGOSZTÁS: 
Szerző A. J. Christian
Ár

Normál ár: 3 490 Ft

Kedvezményes ár: 2 618 Ft

Oldalszám 336
Méret 150x225
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635288038
Megjelenés dátuma 2016-05-31
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

A.J.Christian a párkapcsolatok, a szerelem és a szexualitás témakörében felmerülő kérdésekre ad választ sajátságos, eredeti stílusában

A. J. Christian: Mit keresett Isten a hálószobában?


Bevallom, sokat hezitáltam e könyv kiadásán: nem tudtam eldönteni, hogy a mennyet vagy a poklot adja-e az emberek kezébe. Aztán egyszer csak rájöttem, hogy nem állhatok az Élet útjába, rájöttem, nem dönthetek senki helyett. Úgyhogy olvass bátran, de tudd, hogy az érzelem, a párkapcsolat vagy a szexualitás tényszerűen, kényelmes hazugságoktól mentesen jelenik meg a lapokon. Vigyázz, mert az őszinteség mindig megváltoztatja az életedet, az igazság mindig felkavarja lelked szunnyadó parazsát – de ne félj, mert míg e kötet a hamis tüzet eloltja, a valódit fellobbantja.A. J. Christian: Mit keresett Isten a hálószobában?


A. J. Christian Az elmúlt két év egyik legnagyobb könyvsikere, a Mit keresett ISTEN a nappalimban? második, befejező kötetét tartja kezében az olvasó, amelyben A. J. Christian a párkapcsolatok, a szerelem és a szexualitás témakörében felmerülő kérdésekre ad választ sajátságos, eredeti stílusában. Az első kötet meglepő, magával ragadó hangvételéhez méltóan, most sem érthetetlen misztikát, hanem kézzelfogható segítséget kapunk, hogy boldogan és a lehető legteljesebben élhessük életünket.


Olvass bővebben a szerzőről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


Mit választottak mások
A szerző könyvei