MINDEN RENDBEN

Gyógyítsd meg a testedet az orvosságok, a megerősítések és az intuíció segítségével

MEGOSZTÁS: 
Szerző Louise L. Hay
Ár

Normál ár: 2 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 243 Ft

Oldalszám 280
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291694
Megjelenés dátuma 2013-11-14
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
A könyv egy útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan juthatunk el a betegségtől az egészségig – körvonalazza az érzelmi jóllét és az egészség közti kapcsolatot, és leírja a gyógyulás receptjeit.

Louise L. HayMona Lisa Schulz: Minden rendben


Az érzelmeket és az intuíciót egyensúlyba kell hozni a logikával és a tényekkel. Mind az intuíció nélküli logika, mind pedig a logika nélküli intuíció katasztrófát eredményezhet. Mindkét eszközt használnunk kell ahhoz, hogy egészséget teremtsünk. Ez a könyv arról szól, hogy ezt hogyan tegyük.


Hét figyelmeztető jelzéssel rendelkezünk, amelyek mindegyike egy-egy szervcsoporthoz kötődik. Az egyes csoportokban lévő szervek egészsége jellegzetes gondolatmintákhoz és viselkedéstípusokhoz társul. Például a világban érzett biztonságérzetünkhöz társuló szervek a csontok, a vér, az immunrendszer és a bőr. Ha nem érezzük magunkat biztonságban, nagyobb a valószínűsége, hogy betegséget tapasztalunk e szervek valamelyikében.


Louise L. Hay–Mona Lisa Schulz: Minden rendben


A könyv fejezetei az egyes érzelmi központokhoz tartozó szervek egészségi állapotát járják körül, és segítenek értelmezni, hogy az e szervekben kialakult betegségek mit jelentenek.


Legyen ez a könyv az útmutatónk, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan juthatunk el a betegségtől az egészségig – körvonalazza az érzelmi jóllét és az egészség közti kapcsolatot, és leírja a gyógyulás receptjeit.


  


Olvass interjút a szerzővel az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!

Mit választottak mások
A szerző könyvei