MERJ GYÓGYULNI

MEGOSZTÁS: 
MERJ GYÓGYULNI
-25%

Szerző Dr. Lissa Rankin
Ár

Normál ár: 3 290 Ft

Kedvezményes ár: 2 468 Ft

Oldalszám 332
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635294053
Megjelenés dátuma 2015-11-10
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés Az egészségügy területén nem sokan beszélnek arról, hogyan képes megbetegíteni minket a félelem.

 


Dr. Lissa Rankin most elárulja, miért kell kigyógyítanunk magunkat ebből a tudatállapotból, és hogyan szabadulhatunk meg örökre a félelemtől azáltal, hogy rányitja figyelmünket mindarra, ami gyógyításra szorul életünkben.


A Merj gyógyulni! független szakértők által értékelt tanulmányokra és igaz történetekre alapozva vezet el a félelem hatásainak megértéséhez, és segít visszatérnünk a jó közérzethez és a minden szinten megélt teljességhez. Kiderül,


• hogyan jelentkezik egy félelemmel átitatott gondolat, amely betegséghez vezethet;


• hogyan különböztethetjük meg az igazi félelmet a hamis félelemtől, mely egészségromboló stressz-reakciókat     válthat ki;


• hogyan hangolódhatunk rá a „belső vezérfényünkre” – a saját belső bátorságunk hangjára;


• hogyan alakíthatjuk át a bizonytalansággal való viszonyunkat úgy, hogy új lehetőségekre nyíló ajtónak tekintsük;


• mit taníthatnak a félelmeink arról, hogy kik is vagyunk valójában.


A könyv megmutatja azt a négy feltételezést, amely minden félelem gyökerénél megtalálható, és segít átalakítani azokat bátorságnövelő igazságokká.Dr. Rankin a lélek-test gyakorlatok és technikák segítségével tanít meg eligazodni a saját bátorságnövelő utunkon és megírni személyes Bátorság-receptünket, hogy ezután sokkal teljesebb életet tudjunk élni.


 


Dr. Lissa Rankin, a New York Times sikerlistás Gyógyulás gyógyszerek nélkül című könyv szerzője, lélek-test gyógyító orvos, író, előadó. Szenvedélyesen érdekli, hogy mi teszi az embereket egészségessé, illetve fogékonnyá a megbetegedésre. Azon fáradozik, hogy hozzásegítse a betegeket, hogy aktívabb szerepet vállaljanak a saját gyógyulásukban, ősi kultúráktól tudakozódjanak a gyógyítás különböző formáival kapcsolatban, és arra bátorítja az egészségügyet, hogy fogadja el ezeket a csodákat ahelyett, hogy ellenállna nekik. Szenvedélyesen kíváncsi továbbá arra, hogyan fordulhat a spirituális fejlődés fizikai gyógyulásba, és hogyan gyógyít meg mindnyájunkat az ébredező kollektív tudat.


 

Mit választottak mások
A szerző könyvei