MEGHÍVÓ

Nem érdekel, mit csinálsz, hogyan élsz, csak az érdekel, mered-e álmodni szíved vágyait.

MEGOSZTÁS: 
Szerző Oriah Mountain Dreamer
Ár

Normál ár: 2 490 Ft

Kedvezményes ár: 1 494 Ft

Oldalszám 192
Méret 119×195
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291991
Megjelenés dátuma 2014-08-12
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

OUTLET
Ha elárasztanak a mindennapi teendők, teremts alkalmat rá, hogy saját magaddal lehess. Fogadd Oriah meghívását és tárd ki szívedet.

A Meghívó a lélek vágyódásának térképe, a szenvedélyes élet óhajtása és szembenézés önmagunkkal, hogy ne érjük be az igazságnál kevesebbel.


Gyönyörű „dal”, amely szájról szájra terjed, e-mailben továbbítják, és lelkigyakorlatokon olvassák fel. Aki meghallotta, annak megváltoztatta az életét.


Oriah Mountain Dreamer: MEGHÍVÓ


A Meghívó kitárja egy új élet kapuját, amely mögött csak meghittséget és őszinteséget találsz, békés együttélést önmagaddal és a körülötted lévő világgal.A Meghívó felbecsülhetetlen értékű kalauz az élet kínálta valódi szépség felfedezéséhez. Oriah utazásra hívja lelkedet. Fogadd el a meghívást, és tárd ki szívedet e jelentőségteljes út előtt!


Oriah Mountain Dreamer: MEGHÍVÓ


„Meghívásom lényege az, hogy éljük életünket nagyobb meghittséggel, anélkül hogy bármiféle más garanciánk lenne a teljesség tényleges belső értékein kívül. Hogy segítsek utadon, minden fejezet végén felajánlok egy meditációt. Ezek a meditációk nem receptek, amelyek alapján megjavíthatunk minden nehézséget és boldogtalanságot, de segítettek nekem is, és azoknak is, akikkel dolgoztam, hogy kitágítsuk világunkat, és bensőségesebb viszonyt alakítsunk ki önmagunkkal.”


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


Olvass bővebben a témáról az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!
A szerző könyvei