KRISTÁLYFÉNY-MISSZIÓ

MEGOSZTÁS: 
Szerző Vaktor Orsolya
Ár

Normál ár: 3 590 Ft

Kedvezményes ár: 990 Ft

Oldalszám 368
Méret 135x205mm
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291489
Megjelenés dátuma 2013-03-13
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

ÁRCSÖKKENTŐ AKCIÓ
Gyönyörű történet életről és halálról, szerelemről és reinkarnációról, a lélek küldetéséről és harcról: egy nő és egy férfi reinkarnációs utazása korszakokon át.

Amikor valaki megszületik vagy meghal, megnyílik egy kapu, a Fénykapu, amelyen keresztül a lélek átlép egyik világból a másikba. Az eredetileg egy lélek kettéhasad, hogy a lélektársak megszülethessenek. A kettéhasadás fájdalma azonban elhomályosítja küldetésük célját…


Matt és Izael, a két fénylény életről életre testet öltenek, hogy mindig egymásra találjanak, és teljesítsék küldetésüket. Feltétel nélkül szeretik, tisztelik, megértik és támogatják egymást tűzön-vízen, sok-sok életen, évszázadon és évezreden át. Az egymásra találás persze nem mindig egyszerű vagy egyértelmű: nem csupán a külső akadályokkal, a korlátoltsággal, a kapzsisággal és a hatalomvággyal kell megküzdeniük, de saját kétségeikkel is.


Sikerül-e végrehajtaniuk a végső tervet?


Sikerül-e felismerniük egymást?


Sikerül-e megvalósítaniuk a küldetést, amelyre fénylényként vállalkoztak?


Matt és Izael nem csak a szerelmet, hanem a pokol legmélyebb bugyrait is megtapasztalják, és remélik, hogy legközelebb nem kell mindent elölről kezdeni…


Vaktor Orsolya: Kristályfény-misszió c. regényéből idézünk:


"S mi volt egyszer a lét, s mi volt egyszer az ember…


Az egység volt, a minden és a semmi, az örök és a soha. Kiválasztatott az egyén, az eszköz, az anyag, hogy a valóban maradt lélek megnyilvánulhasson. A lékek keresztre feszítette magát, hogy megtestesüljön, hogy szenvedjen és élvezetben részesüljön. A szellem ott maradt az igazban, ott maradt mélyen, és várja, hogy a lélek tudatra ébredjen. A tudat hozza a küldetést, hozza a feladatot, hoz mindent, mit a minden adhatott. A testet feltámasztó feszület a lélek, amelyet az Isten belélegzett. Belélegezte a lelket, amely az örök életet jelenti. Egységbe vágyik minden ember, mert érzi, mit súg a szíve: visszatalálni a mindenségbe.


Nem találhatsz vissza addig, amíg a hetek ereje fel nem szabadít. A hetek ereje lesz feloldozásod, a fénynek kell átsuhannia minden csakrádon. Kapuidat nyisd meg, töltsd fel fénnyel! ... "


Vaktor Orsolya: Kristályfény-misszió


A könyvben a tiszta, önzetlen, feltétel nélküli szeretet megnyilvánulásának lehetünk tanúi. Szinte csodaszámba megy, ahogy ez a pár feltétel nélkül szereti, tiszteli, megérti és támogatja egymást, tűzön-vízen, sok-sok életen, évszázadon és évezreden át.


 


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruházakciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!


Olvass bővebben a könyvről az ÉDESVÍZ MAGAZINBAN!


 

Mit választottak mások
A szerző könyvei