ARKANGYALOK EREJE TAROT KÁRTYA

MEGOSZTÁS: 
ARKANGYALOK EREJE TAROT KÁRTYA
-25%

Szerző Doreen Virtue
Ár

Normál ár: 6 490 Ft

Kedvezményes ár: 4 868 Ft

Oldalszám 78
Méret 91x127x45
Kötés Keményfedeles
ISBN 5999882277271
Megjelenés dátuma 2016-11-03
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Kapj válaszokat kérdéseidre az Arkangyalok ereje tarot-kártyával!

Doreen Virtue - Arkangyalok ereje tarot- kártya


Doreen Virtue és Radleigh Valentine által alkotott Arkangyalok ereje tarot-kártya káprázatos és inspiráló szavaival és ábráival megőrzi a hagyományos tarot varázsát, és lehetőséget ad számunkra, hogy az égi üzeneteket követve tudjuk pozitív irányba alakítani életünket. A kártyához írt könyvben a 78 tarot-lap általános jelentése mellett pontos instrukciókat is találsz arról, hogyan vess kártyát magadnak, vagy akár másoknak.


Az arkangyalok nagy erejű lények, akik képesek vezetni, motiválni és gyógyítani bennünket. E lenyűgöző tarot-kártya segítségével szeretetteljes, konkrét tanácsokat kaphatunk, valamint önbizalmat, hogy hatásukra megtehessük a szükséges lépéseket is. Ösztönzést érzel majd, hogy pozitív irányban változtasd meg az életed az arkangyalok segítségével, akik a kezedben tartott kártyalapon keresztül nyújtanak neked útmutatást. Válaszokat kapni önmagában még nem elég – bátorságra és fejlődésre is szükség van ahhoz, hogy meg tudjuk tenni a szükséges lépéseket a kapott üzenetek alapján.


Találd meg a válaszokat, és meríts bátorságot az ARKANGYALOK EREJE TAROT-KÁRTYÁKBÓL!


Doreen Virtue - Arkangyalok ereje tarot- kártyaDoreen Virtue tisztánlátó, pszichológus, angyalterapeuta, több sikerkönyve szerzője, aki összeköttetésben áll az angyalok és az elemek birodalmával.


Radleigh Valentine nemzetközileg elismert előadó, szerző, spirituális látó és rádiós műsorvezető. Több mint 20 éven át tanulmányozta a tarot-t, és szerte az Egyesült Államokban tart workshopokat.


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei