ANGYAL ÖRÖKNAPTÁR

MEGOSZTÁS: 
ANGYAL ÖRÖKNAPTÁR
-25%

Szerző Doreen Virtue
Ár

Normál ár: 6 490 Ft

Kedvezményes ár: 4 868 Ft

Oldalszám 365
Méret 13x13
Kötés Keményfedeles
ISBN 5999882277035
Megjelenés dátuma 2016-10-04
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Ebben az évről évre használható, asztali öröknaptárban Doreen minden napra kínál neked egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet, amelyek megszépítik napjaidat és átsegítenek bármilyen stresszes helyzeten.


Ne foszd meg magad ettől! Az angyalfestményekhez tartozó 365 angyali üzenet, örök asztali dísz lehet otthonodban vagy irodádban, és inspiráló ajándékként szolgálhat ismerőseidnek.


A szabad akarat törvénye értelmében az angyalok csak akkor segíthetnek neked, ha kéred, ha erre külön engedélyt adsz - ha felhatalmazod őket. Sok ember egészen elfeledkezett arról, hogy segítségért fordulhatunk az angyalokhoz. Azért hoztam létre ezt a naptárt, hogy nap mint nap emlékeztesselek rá: ha hozzájuk fordulsz, az angyalok mindenben a rendelkezésedre állnak.


Az üzenetek mindegyike egyenesen az angyaloktól érkezett, így a többes szám első személyű mondanivalónál vedd észbe, hogy az angyalok személyesen hozzád beszélnek. Céljuk az, hogy szeretettel, biztonsággal töltsék meg az életedet, és tanácsokkal lássanak el. Imádkozom, hogy ez a naptár minél több áldást, csodát és örömöt vigyen mindennapjaidba.


 

A kategória legnépszerűbb könyvei
Mit választottak mások
A szerző könyvei