HOGY NE HALJ MEG

Tudományosan bizonyított módszerek, amelyekkel megelőzhetjük és visszafordíthatjuk a betegségeket

MEGOSZTÁS: 
HOGY NE HALJ MEG
-25%

Szerző Dr. Michael Greger
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 993 Ft

Oldalszám 536
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635296156
Megjelenés dátuma 2016-11-08
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Ételek, amelyek évekkel hosszabbíthatják meg az életedet – ismerd meg Dr. Greger napi tanácsait!

Dr. Michael Greger - Hogy ne halj meg


A hihetetlen népszerűségnek örvendő NutritionFacts.org weboldalt működtető orvos Hogy ne halj meg című könyvében földrengető tudományos bizonyítékokat ismerhetünk meg az egyetlen étrendről, amellyel számos halálos betegség kiváltó okai kivédhetők és visszafordíthatók.


A korai elhalálozás tizenöt vezető okaként ismert betegségek – például a szívbetegség, a rák, a cukorbetegség, a Parkinson-kór, a magas vérnyomás és egyebek – évente több millió ember életét követelik. Dr. Greger tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tanácsait követve megtudhatod, mely ételek fogyasztása javasolt, és milyen életmódbeli változtatásokkal segítheted elő a betegségek megelőzését, illetve az ellenük folytatott harcot, hogy tovább élhess.


A Hogy ne halj meg című könyv amellett, hogy megmutatja, mit egyél, hogy legyőzd a leggyakoribb halálokokat, bemutatja Dr. Greger napi jó tanácsait is – azoknak az élelmiszereknek és tevékenységeknek a listáját, amelyeket tanácsos beépítened a napirendedbe. A gyakorlati, kivitelezhető tanácsokkal és a táplálkozástudomány meglepő, „húsba vágó” adataival pontosan ez az az orvosi javaslat, amelyre egy hosszú, egészségesebb élethez szükséged lehet.


 Dr. Michael Greger - Hogy ne halj meg


Fedezd fel azokat a módszereket, amelyekkel tudományosan bizonyítottan megelőzheted és visszafordíthatod a betegséget!


Dr. Michael Greger orvos, író és nemzetközileg elismert táplálkozástudományi, élelmiszer-biztonsági és közegészségügyi előadó. Ő működteti a népszerű NutritionFacts.org weboldalt, ezt a nonprofit, tudományos közszolgáltató felületet, melyen mindennap ingyenes videókat és cikkeket tesz közzé a legfrissebb táplálkozástani kutatásokról. Dr. Greger az Egyesült Államok Humane Society nevű szervezete közegészségügyi és állattartó mezőgazdasági osztályának a vezetője.


Gene Stone számos növényi táplálkozással foglalkozó könyv szerzője, köztük a New York Times sikerlistáját vezető Forks over Knives című munkával. Ő a társszerzője továbbá a szintén sikerlistás The Engine 2 Diet és a Living the Farm Sanctuary Life című könyvnek.


A teljes bibliográfia a következő linken érhető el: http://www.edesvizkiado.hu/hogy_ne_halj_meg.pdf


Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!


 

Mit választottak mások
A szerző könyvei