HÍRNÉV, VAGYON ÉS BECSVÁGY + DVD

A siker valódi jelentése

MEGOSZTÁS: 
Szerző Osho
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 990 Ft

Oldalszám 256
Méret 135x205
Kötés Keményfedeles
ISBN 9789635291199
Megjelenés dátuma 2011-11-02
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

UTOLSÓ DARABOK
ÁRCSÖKKENTŐ AKCIÓ

Ha zöldebbnek szeretnéd látni a füvet, felesleges átbámulni a kerítés túloldalára! Az önmagadban rejlő lehetőségeket kell kiaknáznod, s akkor egyszerre úgy találod, hogy minden elégedetlenséged elillant.

Osho: Hírnév, vagyon és becsvágy + DVD


"Nem arról van szó, hogy kérdésekre keressük a választ, hanem arról, hogy a létünkre keresünk választ."


Az élet nagy kérdései sorozat az egyén életében felmerülő legfontosabb kérdésekre összpontosít. Minden egyes kötet örök és mindig időszerű vizsgálódásokat és fejtegetéseket tartalmaz személyes értelem- és célkeresésünk létfontosságú témáival kapcsolatban, a lelki életünkre és létminőségünkre jellemző kérdésekre helyezve a hangsúlyt.


Osho: Hírnév, vagyon és becsvágy + DVD


Mindenki ismeri az érzést, hogy a szomszéd füve mindig zöldebb. Látsz egy gazdag embert, és azt hiszed, hogy a vagyon örömöt hoz, így máris a pénz után veted magad. Ha valaki egészségesebbnek látszik, akkor az egészséget kezded hajszolni. Bármit csináljon is a másik ember, ha igazán elégedettnek tűnik, te vakon követed. Ez azt jelenti, hogy mindig a másiké a főszerep, és a benned szunnyadó lehetőségek kibontakoztatása soha eszedbe sem jut. Egész boldogtalanságod abban gyökerezik, hogy sosem vagy önmagad. Mivel nem az vagy, aminek lenni rendeltettél, szüntelen azt firtatod:


Mi hiányzik? Talán drágább bútor, szebb függönyök, nagyobb ház, jobb férj, jobb feleség, kedvezőbb állás…? Egész életedben egyik helyről a másikra hajszolod magad, de kezdettől fogva tévúton jársz. Egyszerűen csak legyél önmagad, és akkor megszűnik a boldogtalanság, a versengés és a bosszankodás, hogy másoknak többjük van, neked pedig nincs elég.


Ha zöldebbnek szeretnéd látni a füvet, felesleges átbámulni a kerítés túloldalára! Az önmagadban rejlő lehetőségeket kell kiaknáznod, s akkor egyszerre úgy találod, hogy minden elégedetlenséged elillant. Felesleges lesz többé bármivé is válnod – éppen elegendő vagy önmagadként. Mindenki elegendő.


DVD-melléklettel!


Osho ellenáll mindenféle kategóriának.
Beszédei, előadásai ezrei lefedik az élet szinte minden területét a személyes útkeresésétől kezdve azokig a legsürgetőbb szociális és politikai kérdésekig, amelyekkel napjaink társadalma szembenéz.


KÖNYVEINK A SZERZŐTŐL ITT!


További ezoterikus és spirituális könyvek az Édesvíz Webáruház akciós könyvajánlatainak oldalán találhatók!Mit választottak mások
A szerző könyvei