HÁLANAPLÓ

MEGOSZTÁS: 
 
HÁLANAPLÓ
-25%

Szerző
Ár

Normál ár: 3 990 Ft

Kedvezményes ár: 2 993 Ft

Oldalszám 298
Méret 135x205
Kötés Puha
ISBN 9789635297146
Megjelenés dátuma 2017-06-13
Kívánságlistára | Másoknak ajánlom
Rövid jellemzés

Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben!

Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel.


Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!


"A világ minden nyelve tartalmazza azt a kifejezést, hogy: KÖSZÖNÖM!


Ez azért van, mert a hála érzése egy minden emberben jelen lévő, tőle elválaszthatatlan tulajdonság, amely az élet számtalan helyzetében képes spontán megnyilvánulni az emberi jóság és alázatosság tökéletes és kiapadhatatlan forrásából. A hála átível minden határon – faj, kor, nem, foglalkozás és nemzetiség - és a világ minden vallási tradíciója hangsúlyozza fontosságát.


 


Valójában hála nélkül nincs is igazán boldogság. Egyes tanulmányok még arra is kitérnek, hogy a hálás emberek boldogabbak, és elégedettebbek az életükkel. Még testileg is egészségesebbnek érzik magukat, és több időt fordítanak a testgyakorlásra is. A hála révén elkerülhető az irigység, hiszen aki hálát ad azért, amije van, nem emészti magát amiatt, hogy mást vagy többet akarjon. Ez mindenkép hozzásegíti, hogy megmaradjon a saját keretein belül, sőt nagylelkű legyen másokhoz. A hála elnézővé is tesz – egyszerűen nehezebb kiábrándulni abból, akinek hálásak vagyunk. Közvetlen, napi kapcsolatot teremt a természettel is, hisz mi sem könnyebb, mint hálásnak lenni a természet adta szépségekért. A hála egy a bensőnkből spontán megnyilvánuló jelenség és nem egy egyszerű kémiai folyamatok által létrejött érzelmi reakció. Mindig van választásunk: Választhatjuk a hálát bármely élethelyzetben, de lehetünk hálátlanok is készpénznek véve azt a sok csodát és ajándékot ami nap mint nap árad felénk szerte a nagy világból."


 


 


Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben!

Ez a sokoldalú napló meditációkkal, idézetekkel, ötletekkel és játékos feladatokkal tárja fel előtted az élet naposabb oldalát! A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást beépítheted napi rutinodba, növelheted öntudatosságod, és inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az üres lapokat gondolataiddal, tapasztalataiddal és élményeiddel. Kapcsolódj rá a naplóval a hála frekvenciájára, hogy az univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

Olvass cikkeket a témában az Édesvíz+ magazinon!